IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
kalua
post Jan 31 2006, 07:26 PM
Post #51





Musafir






Azi fac snitele, pt. copil vienez, iar pt. noi in parmezan. Cu salata de naut.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Jan 31 2006, 07:31 PM
Post #52


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



cum faci salata de naut?

ca am si eu niste conserve cu naut si-mi place dar singurul fel pe care l-am incercat e ala postat de mine pe aici pe undeva
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jan 31 2006, 11:05 PM
Post #53





Musafir






h, incurci forumurile  ;D  aici n-ai postat nimic cu naut  :(
Salata de naut pe care o fac eu nu-i nimic deosebit, in functie de anotimp pun si eu ce se gaseste: iarna niste ardei copti taiati fasii, niste castraveti murati, vara rosii, ardei, castraveti. Daca e la sfarsit de saptamana si se potriveste la mancare pun si niste usturoi...
Am pus si niste cascaval o data in ea, buna a iesit.
Dresingul e o vinegreta clasica (cu mustar).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Jan 31 2006, 11:17 PM
Post #54


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



kalua tztztz  :P  :-*.... la pagina tri .... da' a trecut neobservata cred, pt ca n-a zis nimeni nica si e o mancarica super
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jan 31 2006, 11:39 PM
Post #55





Musafir






Aolica, ai raison, scuze pt. insinuarile odioase!  :(
Cautarea e de vina, ori sunt eu prea  :-X si nu-s in stare sa caut ceva in forumul asta, ori ceva nu functioneste cum trebuie (ia baga si tu naut si vezi ce-ti vine)  :fluierat:

La reteta ta m-a speriat un pic sunca de Parma taiata in bucati groase  :o
Ca asta-i buna taiata subtirel de sa citesti ziarul prin ea. La prociutto crudo di Parma te refereai, nu?

Dar daca zici ca-i asa de buna, o fac. Cred ca vineri sau sambata.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Feb 1 2006, 12:53 AM
Post #56


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



kalua m-am mai uitat odata cum scrie 'la reteta' si zice jambon de Parma taiat in bucati groase si chiar asa arata si-n poza. Cand cumperi nu poti sa ceri o bucata sa zicem cat degetul mic de groasa si o tai bucati de 1 cm É.... s-apoi asa e zice reteta dar pt ca noi suntem niste bucatarese desavarsite o adaptam gusturilor noastre ....  :-*
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Feb 4 2006, 06:58 PM
Post #57


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



deci:

- ciorba din oase de porc
- varza cu carne tot de porc  :o ... o fac asa calita cu ceapa si gogosari si la sfr suc de rosii
- mancare de linte

si pt ca diseara vin vecinii la un remi iar fac o placinta cu branza ca le place si mie-mi place sa-i rasfat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sue
post Feb 5 2006, 12:41 PM
Post #58


Contaminat
*

Group: Membru
Posts: 11
Joined: 16-January 06
From: Bucuresti
Member No.: 151



-ciorba de vacuta cu zdrente
- pulpa deporc la cuptor cu muraturi si cartofi prajiti
- paste cu carne la cuptor (yummy)
- tort de mere si budinca - dezastru total!!!!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mistaco
post Feb 5 2006, 12:42 PM
Post #59





Musafir






Sue .............  :'( m-ai distrus tehnic, tinind cont ca nu am mincat nimic si cine stie cind voi minca ????????? :hainoroc:
dar ai cistigat o karma de la mine  :floricele:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Feb 6 2006, 08:22 PM
Post #60





Musafir






Azi mancare care nu ia timp mult de facut: niste capeletti umpluti cu branza (de-aia proaspeti) cu pesto verde, iar pt. mine glass noodles cu pesto.

Peste o zi: ciorba de fasole uscata cu niscvai afumatura si tarhon din Franta, asa cum a zis Sorin (si chiar ca-i bun, dom'le  :) )

Maine fac rata pe varza murata.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 02:26 AM