![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi fac snitele, pt. copil vienez, iar pt. noi in parmezan. Cu salata de naut.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
cum faci salata de naut?
ca am si eu niste conserve cu naut si-mi place dar singurul fel pe care l-am incercat e ala postat de mine pe aici pe undeva |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
h, incurci forumurile ;D aici n-ai postat nimic cu naut :(
Salata de naut pe care o fac eu nu-i nimic deosebit, in functie de anotimp pun si eu ce se gaseste: iarna niste ardei copti taiati fasii, niste castraveti murati, vara rosii, ardei, castraveti. Daca e la sfarsit de saptamana si se potriveste la mancare pun si niste usturoi... Am pus si niste cascaval o data in ea, buna a iesit. Dresingul e o vinegreta clasica (cu mustar). |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua tztztz :P :-*.... la pagina tri .... da' a trecut neobservata cred, pt ca n-a zis nimeni nica si e o mancarica super
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aolica, ai raison, scuze pt. insinuarile odioase! :(
Cautarea e de vina, ori sunt eu prea :-X si nu-s in stare sa caut ceva in forumul asta, ori ceva nu functioneste cum trebuie (ia baga si tu naut si vezi ce-ti vine) :fluierat: La reteta ta m-a speriat un pic sunca de Parma taiata in bucati groase :o Ca asta-i buna taiata subtirel de sa citesti ziarul prin ea. La prociutto crudo di Parma te refereai, nu? Dar daca zici ca-i asa de buna, o fac. Cred ca vineri sau sambata. |
|
|
![]()
|
|
kalua m-am mai uitat odata cum scrie 'la reteta' si zice jambon de Parma taiat in bucati groase si chiar asa arata si-n poza. Cand cumperi nu poti sa ceri o bucata sa zicem cat degetul mic de groasa si o tai bucati de 1 cm É.... s-apoi asa e zice reteta dar pt ca noi suntem niste bucatarese desavarsite o adaptam gusturilor noastre .... :-*
|
|
|
![]()
|
|
deci:
- ciorba din oase de porc - varza cu carne tot de porc :o ... o fac asa calita cu ceapa si gogosari si la sfr suc de rosii - mancare de linte si pt ca diseara vin vecinii la un remi iar fac o placinta cu branza ca le place si mie-mi place sa-i rasfat |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 16-January 06 From: Bucuresti Member No.: 151 ![]() |
-ciorba de vacuta cu zdrente
- pulpa deporc la cuptor cu muraturi si cartofi prajiti - paste cu carne la cuptor (yummy) - tort de mere si budinca - dezastru total!!!!!! |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sue ............. :'( m-ai distrus tehnic, tinind cont ca nu am mincat nimic si cine stie cind voi minca ????????? :hainoroc:
dar ai cistigat o karma de la mine :floricele: |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi mancare care nu ia timp mult de facut: niste capeletti umpluti cu branza (de-aia proaspeti) cu pesto verde, iar pt. mine glass noodles cu pesto.
Peste o zi: ciorba de fasole uscata cu niscvai afumatura si tarhon din Franta, asa cum a zis Sorin (si chiar ca-i bun, dom'le :) ) Maine fac rata pe varza murata. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:26 AM |
|