![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mananca peste si orice este din apa nici s-o tai cu cutitul. Si am incercat s-o prostesc, dar le simte de nu-i adevarat. Poate-i trece mai incolo, inca nu mi-am pierdut speranta de tot. Panada asta cu corn flakes o stiu, ii mai faceam Ninei pulpe de pui asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Forte ... pai il umplu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
celelalte retete le studiez alta data, mai am un salau si eu. Am pe ce experimenta stop |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu stiu daca merge salau umplut, am senzatia ca merge doar stiuca pt ca are pielea mai groasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
dar nu conteaza, incearca sa vezi ce iese (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
oooops vorbesc prostii.
stiuca am nu salau! nu stiu ce tot ii dau inainte cu salau.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) deci io p-asta-l am in frigider http://pescarul.com/albums/exclusiv-spinning/stiuca.jpg m-am speriat pt 2 secunde hahaha |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
aia e, hashule...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Azi e de tras in jug: ciorba radauteana, musaca de cartofi, pulpe de pui cu mustar + ceva pentru mine, poate ca-mi scot din carnea de musaca si fac niste pseudolasagne.
Groaznic! Si asta cica este zi libera! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pe cuvant daca nu urasc eu gatitul din toata inimoara mea, da', vorba ceea, de musai tot sus sai. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mai facut azi, pe langa mancare, niste galuste umplute cu dulceata de caise si stropite cu unt cu mac, sa nu zica ai mei ca-i privez de dulce.
|
|
|
![]()
|
|
am facut o ciorba de pui, ciulama tot de pui cu mamaliga, din piept am facut friptura, salaul umplut si cozonac cu nuca si stafide
daca va pun o poza cu cozonacii v-am omorat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) s-aveti o saptamana faina |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
daca imi dai reteta (ca sa am si eu o reteta verificata) nu te omoram (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) [cel putin nu eu] - am facut si eu de pasti, da' parca lipsea ceva, desi au iesit buni de tot
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
hashulet, asteptam poza si reteta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu cozonac nu fac, face parte din dulcele care nu-mi da senzatii tari si nici ai mei nu mananca.
Azi fac varza calita cu afumatura. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:09 AM |
|