IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
kalua
post Jan 19 2007, 12:40 PM
Post #511

Musafir

Nu mananca peste si orice este din apa nici s-o tai cu cutitul. Si am incercat s-o prostesc, dar le simte de nu-i adevarat. Poate-i trece mai incolo, inca nu mi-am pierdut speranta de tot. Panada asta cu corn flakes o stiu, ii mai faceam Ninei pulpe de pui asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Jan 19 2007, 12:50 PM
Post #512

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Forte ... pai il umplu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
celelalte retete le studiez alta data, mai am un salau si eu. Am pe ce experimenta
stop

+Quote Post
fortelady
post Jan 19 2007, 12:52 PM
Post #513

Musafir

nu stiu daca merge salau umplut, am senzatia ca merge doar stiuca pt ca are pielea mai groasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
dar nu conteaza, incearca sa vezi ce iese (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jan 19 2007, 03:37 PM
Post #514

moderator

oooops vorbesc prostii.
stiuca am nu salau!
nu stiu ce tot ii dau inainte cu salau.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

deci io p-asta-l am in frigider http://pescarul.com/albums/exclusiv-spinning/stiuca.jpg

m-am speriat pt 2 secunde hahaha

+Quote Post
fortelady
post Jan 19 2007, 03:47 PM
Post #515

Musafir

aia e, hashule...

+Quote Post
Leea
post Jan 21 2007, 09:26 AM
Post #516

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Azi e de tras in jug: ciorba radauteana, musaca de cartofi, pulpe de pui cu mustar + ceva pentru mine, poate ca-mi scot din carnea de musaca si fac niste pseudolasagne.
Groaznic! Si asta cica este zi libera! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pe cuvant daca nu urasc eu gatitul din toata inimoara mea, da', vorba ceea, de musai tot sus sai.

+Quote Post
kalua
post Jan 21 2007, 04:50 PM
Post #517

Musafir

Eu am mai facut azi, pe langa mancare, niste galuste umplute cu dulceata de caise si stropite cu unt cu mac, sa nu zica ai mei ca-i privez de dulce.

+Quote Post
Cleo
post Jan 21 2007, 11:22 PM
Post #518

moderator

am facut o ciorba de pui, ciulama tot de pui cu mamaliga, din piept am facut friptura, salaul umplut si cozonac cu nuca si stafide

daca va pun o poza cu cozonacii v-am omorat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

s-aveti o saptamana faina

+Quote Post
fortelady
post Jan 22 2007, 10:20 AM
Post #519

Musafir

daca imi dai reteta (ca sa am si eu o reteta verificata) nu te omoram (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) [cel putin nu eu] - am facut si eu de pasti, da' parca lipsea ceva, desi au iesit buni de tot

+Quote Post
kalua
post Jan 22 2007, 11:35 AM
Post #520

Musafir

hashulet, asteptam poza si reteta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu cozonac nu fac, face parte din dulcele care nu-mi da senzatii tari si nici ai mei nu mananca.

Azi fac varza calita cu afumatura.

+Quote Post

262 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 08:09 AM