![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Kalua, nici eu nu fac cozonac in general, ca nu ne place, dar am o reteta grozava. Fac totusi de vreo 2 ori pe an pentru mama, ca ea cu din astia a crescut si nici o alta prajitura nu i se pare mai grozava. Eu ii numesc cozonaci care se fac singuri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
In fine, azi am pauza de gatit, si daca sunt cuminte, nu va trebui sa gatesc nici pe maine. Ura! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Reteta o sa pun cu alta ocazie. Nu e nici o inginerie
Taina unui cozonac grozav sta in framantat. A 2-a taina ar fi aromele: coaja de lamaie, vanilie etc. La mine framantatul il face malaxorul ala grozav de care va povesteam mai demult. Deci pt mine cozonacul se face fara un efort considerabil (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/c2.jpg) ; (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/c1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Of, nu mai pot suporta ce se-ntampla aici!
Parca-mi si miroase a cozonaci calzi... si cand te candesti ca nici nu-mi place cozonacul, de fapt, dar arata demential grasutii astia rumeiori. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nici mie nu imi place cozonacul, dar imi place sa miroasa in casa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si sa il fac (ma rog, la noi a fost o aventura sa preparam cozonaci prima data anul asta, am pus barbatii familiei la framantat, am mai framantat si noi fetele dar cu 2 barbati cat muntii langa noi, pacat ar fi fost sa nu ne folosim de muschii lor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
cred ca voi investi si eu intr-un aparat de facut paine/cozonaci, poate la anul nu anul asta... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
forte, eu zic ca un aparat de-asta isi face toti banii. Eu am o bucatarie tare mica, n-am loc sa-l tin pe undeva la indemana, dar de fiecare data cand il scot il laud de-i merg fulgii.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
de acord kalua... da' eu nu mananc decat rar paine, sora-mea la fel. si cozonaci facem de 2 ori pe an sau alte chestii framantate. nu prea vad cum s-ar justifica investitia..
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La fel si eu. Dar pot sa-mi fac paine 100% integrala cand vreau ca de cumparat n-o gasesc. Si al meu a costat vreo 30-35 euro, deci n-a facut gaura mare in buget. Cred ca la sfrasit de saptamana fac o paine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Girlies eu n-am aparat de paine, mi-a tot adus vecina si nu-s ce se intampla dar parca-i necoapta.
Nici n-am unde sa pun atatea aparate in bucatarie. Malaxorul de care va spun face toti banii. Sunt absolut indragostita de el deci cam asa arata ce am eu http://www.kitchenaid.com/catalog/category...?categoryId=310 (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) PS mie-mi place cozonacul dar nu prea mananc a cause de ... silueta |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
sapt asta am reintrat si eu in ritm, cica. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
marti: cod cu legume la cuptor miercuri: pulpe de pui la gratar cu piure de gulii (care btw e bestial, e bun si rece si cred ca nici nu ingrasa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) joi: andive cu jambon si gorgonzola la cuptor (f bun, se va repeta) azi facem un raclette cu niste prieteni asa ca nu am cu ce sa ma laud. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu inca nu stiu ce gatesc in weekend. sa vedem ce imi zice barbatu ca are pofta (prevad raspunsul "ce vrei tu!" - foarte comod si fara pretentii dar de maaare ajutor)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:07 PM |
|