![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
eu primesc raspunsul "orice" desi el nu mananca "orice". (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) dar deja cam stiu ce serveste si ce nu. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
am stabilit meniul gata- ardei umpluti,ciorba de vacuta si clatite. si eventual vad eu ce mai fac pe alaturi + ciocolata de casa (am gasit o reteta peun alt site)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu fac azi peste, ura! Copilu' e la ai mei, deci ne putem destrabala. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pe maine si poimaine inca nu stiu, cel tarziu diseara trebuie sa stabilesc. Later edit: azi file de ton, somon si stiuca numai prajite cu garnitura de un soi de loboda verde (asta numai scazuta, cu putin usturoi si stropita cu suc de lamaie) Maine ficatei de pasare cu foarte multa ceapa, garnitura piure de gulii (multumesc Monicutza de idee) si salata verde (un soi mic) Duminica: friptura foarte slaba de porc la cuptor cu salata de fasole verde cu telemea. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
maine am o petrecere asta in conditiile in care fii-mea e racita si nici eu nu ma simt prea grozav. Ii serbez pe sotul meu care a implinit niste ani saptamana asta si pe zana mea care implineste 7 duminica. Manca-o-ar mama pe ea!
o sa fac o mare amestecatura de aperitive, salata de vinete, de morcovi, poate pasta de branza cu ceapa verde, mezeluri, sushi (asta ca mi-e mie pofta) apoi facem niste ceafa de porc la gratar (o s-o pun intr-un baitz grozav in seara asta) ...garnitura nu stiu ce sa fac poate fac doar o salata de cruditati, sau niste catorfi taranesti si pun muraturi. Si fac tortul diplomat ca desert si daca mai am chef (nu prea cred) si vreo prajiturica. deci, dragute doamne, wish me luck (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
h scump, sa-ti traiasca barbatul si comoara cea mica, uite ca a mai trecut un an! Iar tie insanatosire grabnica si putere sa le faci pe toate, iar cand apar musafirii sa stralucesti!
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
la multi ani sarbatoritilor si de la mine!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
va multumesc dragalaselor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Trece repede kalua este? Parca ieri ne sfatuiam pt petrecerea de anul trecut. O sa pun poze daca e ceva demn de aratat |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Ieri si azi am fost o eroina in bucatarie:
- ieri: oua umplute cu pate; cremsnit - familionul s-a lins pe toate degetele disponibile - azi: ciorba de cartofi cu afumatura; pipote cu paste si usturoi; ostropel din aripi de pui cu mamaliga + ardei copti (v-am spus c-am turbat cu ardeii copti, si-acum i-am trecut pe toti pe regim cu ardei) Primit pupaturi de la toti. Acum stau cu burtile-n sus, foarte fericiti si gem. M-au scapat si de spalat vasele cu ocazia asta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Am facut friptura de vita cu usturoi si vin rosu. Maine si poimaine fac ceva gratare, iar spre sfarsitul saptamanii cred ca mancam in oras.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Azi iar fac cremsnit, ca nu i-am saturat pe toti. Adica fac numai crema, ca foile le cumpar de gata, da' orisicat...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:21 PM |
|