![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
ok, o pun la topicul de salate atunci.
Am mai pus una repede tare de telina (radacina) la retetele Montignac. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Am facut astazi (pentru ca am fost acasa) ciuperci la cuptor cu putin unt si branza telemea pe fiecare palarie, apoi le-am asezat pe un pat de orez (parca asa i-a zis h si mi-a placut cum suna) cu piept de pui la gratar si salata de varza alba.Aseara spaghete si am repetat checul cu piept de pui branza telemea, ciuperci si patrunjel verde.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lintea cu varza n-am mai facut-o, am mancat intr-o zi in targ. Deci ramane pe saptamana viitoare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce faceti la sfarsit de saptamana? Eu m-am gandit la secretul cuptorului. Pentru ziua cealalta inca nu stiu. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici nu mai tin minte ce-am facut saptamana asta, a fost cam haotica. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mai stiu numai de fasolea mungo cu bucatele de crenwurst in ea, dreasa cu smantana.
Ieri am facut creme de branza (tip Philadelphia, Almette) cu seminte de pin si salata rucola in ea, yummy! Iar azi fac mancare de gospodina lenesa: friptura de porc la cuptor cu legume asortate (puse si ele acolo, in tava). Cu salata de varza alba (am incercat o reteta noua pentru salata asta dar am folosit varza rosie si nu mi-a placut cum a iesit, avea un gust pronuntat de hrean cu toate ca nu l-am folosit; am zis ca mai incerc o data azi si vad daca-i ceva de capul retetei ori ba). |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Iar weekend, iar gatit la greu! Grea pedeapsa pe capul meu. Daca urasc ceva pe lume e gatitul, zau! Asta probabil fiindca am invatat tarziu si fara tragere de inima si multa vreme (de fapt pana in urma cu cativa ani) n-am fost nevoita sa fac treaba asta regulat. Si ca sa ma enervez si mai tare, gatesc si foarte bine, ca, de, daca tot nu-mi place!... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Azi, la pranz, in regim de urgenta, ca-i gol frigiderul: - o budinca de taitei cu branza dulce - supa de rosii cu crutoane Pe maine desfasor o lupta mai elaborata, ca sa-mi ramana mancare facuta si pe luni-marti: - ciorbita de conopida - ostropel din aripioare cu ardei copti si mult usturoi - lasagne (pentru mine de-alea falsele, cu dovlecel) - chec cu mere Dupa care sa nu-i mai aud ca le trebuie ceva, ca nu-i cunosc! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine e weekend italienesc: azi pizza dupa reteta lui Jamie Oliver (am mai facut si iese intr-adevar delicioasa), iar maine spaghete carbonara.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu ma duc la mama (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
asa ca ea o sa gateasca (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
leea, iar faci ardei copti? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
eu mi-am pus in gand sa fac azi sufleu de branza dulce a la leea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mai fac o supa de salata si mancare de fasole boabe cu ciolan afumat. si sper sa am pana luni. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am facut planul si pentru saptamana viitoare, pana vineri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) : conopida cu sos de carne tocata, salata de avocado, bigos (mancarea aia poloneza cu varza murata), salata cu naut si ton, lintea cu varza, reteta indiana (pe care ma chinui s-o fac de nu stiu cand si tot nu reusesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Incet, incet imi intru si eu in ritm ca am fost putin bolnava si n-am prea gatit, asa ca astazi o ciorba de fasole boabe (demult n-am facut), pungutele cu telemea si ciuperci la cuptor, piept de pui la gratar si o rulada cu crema de vanilie si banane.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:08 PM |
|