IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
rimo-nika
post Feb 26 2007, 03:33 PM
Post #561

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,139

QUOTE(kalua @ Feb 18 2007, 02:43 PM) *
Nici nu mai tin minte ce-am facut saptamana asta, a fost cam haotica. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mai stiu numai de fasolea mungo cu bucatele de crenwurst in ea, dreasa cu smantana.
Ieri am facut creme de branza (tip Philadelphia, Almette) cu seminte de pin si salata rucola in ea, yummy! Iar azi fac mancare de gospodina lenesa: friptura de porc la cuptor cu legume asortate (puse si ele acolo, in tava). Cu salata de varza alba (am incercat o reteta noua pentru salata asta dar am folosit varza rosie si nu mi-a placut cum a iesit, avea un gust pronuntat de hrean cu toate ca nu l-am folosit; am zis ca mai incerc o data azi si vad daca-i ceva de capul retetei ori ba).

Vai Kalua- nu te apuca plictiseala la curatat rucola??
de o saptamina tot ciugulesc la ea,ii rup din codita,o spal si nu ramine nimic din ea...e adevarat ca are un gust deosebit,dar pe mine ma dispera cind o curat.
ai vreun tip pt. mine? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Feb 26 2007, 03:36 PM
Post #562

Musafir

Eu o cumpar curata tare, o spal numai, o storc si gata e de mancat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
rimo-nika
post Feb 26 2007, 03:38 PM
Post #563

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,139

QUOTE(fortelady @ Jan 26 2007, 04:49 PM) *
am stabilit meniul gata- ardei umpluti,ciorba de vacuta si clatite. si eventual vad eu ce mai fac pe alaturi + ciocolata de casa (am gasit o reteta peun alt site)

fortelady vreau si eu reteta de cioc. de casa pls.

apropo- am cumparat lapte praf,zicindu-mi ca nu are zahar si e bun facut cu muuulltttaaa apa--sa mai pap dimineata cereale, si ma gindeam ca daca-l lungesc cu apa e bun,nu mai umblu prin magazine sa caut 0%.
acum am observat ca are niste adaosuri si nu mai vreau sa.l pap....deci il fac cioc. de casa pt. ai mei (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
fortelady
post Feb 26 2007, 04:04 PM
Post #564

Musafir

e la deserturi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 2 2007, 09:16 PM
Post #565

Musafir

Iar tineti la secret bunataturile pe care le faceti. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Eu voi face la sfarsit de saptamana snitele de curcan unse cu o crema cu parmezan si invelite intr-o bucatica de sunca de Parma cu fasole verde si conopida cu sos de carne tocata care era planificata in timpul saptamanii dar am inlocuit-o cu altceva.
Saptamana viitoare vreau sa fac si eu o supa de fasole uscata, mi-a facut Marbella pofta.

+Quote Post
Cleo
post Mar 4 2007, 08:50 PM
Post #566

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

helou girlies (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) long time no see (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

o am pe bunica-mea pt o saptamana si-i place sa gateasca asa ca nu zic nika ... o las sa se desfasoare

de pe forum am lipsit dar din bucatarie ba
am mai gatit ciorba de perisoare, supa cu taitei de casa, sarmale, spaghetti, tocanita cu ciuperci, tempura de fructe (felii de fructe tavalite printr-un soi de coca de clatite si prajite in ulei incins. Faina e inlocuita cu gris de orez- cred ca mai fain ar fi cu faina de orez- iar laptele cu putina bere pt un lejer gust de drojdie).

in rest toate bune sper

sa aveti o saptamana faina

+Quote Post
kalua
post Mar 4 2007, 08:54 PM
Post #567

Musafir

hasulet scump (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , chiar ma gandeam la tine, n-ai mai dat nici un semn de viata de nu stiu cand! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
Sa nu ne mai lasi asa, eu cel putin iti duc dorul! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
fortelady
post Mar 4 2007, 08:58 PM
Post #568

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si de la mine pentru hash
eu nu ma laud cu mare lucru, azi un gratar pe grill-ul de aragaz; ieri- o ciorba de legume si o friptura clasica de pui cu sos. si doar ce am oprit focul la o crema de zahar ars.
cam aiurea ca nu pot manca din ea, am facut ceva analize si mi-a iesit colesterolul mare, desi eu mananc destul de sanatos si prefer de departe mancarea gatita in casa...

+Quote Post
kalua
post Mar 4 2007, 10:15 PM
Post #569

Musafir

Planul meu pe saptamana viitoare pana la sfarsit de saptamana, exclusa joia pentru ca mananc in targ: paste cu pesto, cirba de fasole uscata, ciorba de perisoare inacrita cu zeama de varza murata (pun si niste varza murata in ea) si pseudo-parizer de-ala bavarez cu ochiuri si salata.

+Quote Post
Cleo
post Mar 9 2007, 06:12 PM
Post #570

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) forte
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) kalua
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) girlies

ati mancat mucenici?
am facut ieri din aia moldovenesti dar nu cu coca de cozonac ci de paine ca-n fond e post ...eu nu mai apuc sa mai tin asa ceva

in rest o tocanita de catorfi cu carnati cabanos mai produsei

o mai am pe bunica la noi .... deci am o scuza la absenteismul dintre oale si cratiti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

va pup si see you around

+Quote Post

262 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 04:09 PM