![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
S-o vezi si pe fiica-mea ce stramba din nas si ce figuri face cand exista o branza de-asta prin frigider (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) transmite-i dragalsei c-o inteleg perfect (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) deci oregano? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oregano amestecat cu niste cimbru. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
merci kalua ..pusi
am mai primit o reteta de galuste cu prune (sau caise de data asta) de care n-am auzit never ... interesanta ... o sa v-o scriu zilele astea eu am in frigider o ciorba de pui a la grec si cum am spus ardei umpluti ..fii-mea stramba din nas la auzul cuvintelor "ardei umpluti' insa maine o surprind la scoala si aia ii pun ...au iesit o bunatate iar ea nu vrea sa guste ...eeeeei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .... pai o sa guste. maine. cand ii e foame nu mai zice nici pis! |
|
|
![]()
|
|
kalua am facut varza cu esrom in seara asta
surpriza, branza in forma gratinata are un gust placut. iar cu totul este un fel de mancare deosebit merci inca odata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) uite poza (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/44v.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Ce bine arata! Imi ploua in gura! H-sulet, esti fenomenala! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
h, ma bucur ca ai putut scapa de branza aia intr-un mod onorabil. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu fac la sfarsitul asta de saptamana o tocanita cu carne si mazare (n-am mai facut de ceva vreme si mi-e dor de-o mancare dintr-asta simpla si buna), garnitura pentru mine glas noodles, pentru restul paste late, iar maine chiftelute cu varza de Savoia gratinata (dar alta reteta, cu ciuperci in ea) si sos de lamaie. Si voi face mai multe chiftelute, sa am si pentru luni, cand voi fierbe repede niste linte rosie si voi face un sos de rosii la ele. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu m-am gandit la o mancare de spanac cu aripi de pui si ceva musaca.
a gatit sora-mea aseara ca sa avem pt weekend (chit ca nu sta acasa....)- saracu' om, cred ca am disperat-o cu lipsa mea de timp si stresul din ultimele saptamani |
|
|
![]()
|
|
ala (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) foarte onorabil, insa Karli a spus cel putin de 20 de ori "mami! ce miroase ASA?? parc-a trecut o mufeta" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (mouffette inseamna sconcs en francais ) Forte sa stii ca stres-ul favorizeaza grozav cresterea cholesterolului, deci nu e cauzat neaparat de mancare. Ai grija de tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mai am mancare in frigider insa probabil fac maine o supa cu taitei, niste varza calita (ca mai am o varza), desert am niste mascarpone care expira daca nu-l folosesc deci fac un tiramisu, apoi cu urmatoarea ocazie incerc si islerele |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
offf. hashulet, stiuuuuuuu. da' nu am ce face, am o perioada foarte incarcata profesional si nici in restu' nu stau pe roz. eu incerc sa nu ma stresez da na, creieru zice una, corpu' zice alta. scap eu... sau dau de altele, mai rele, si o sa mi se para parfum de flori de tei perioada asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mai fac o crema de zahar ars ca asta-i comanda primita. Am luat si multa salata de-aia mica (lamb's lettuce) si ciuperci pleurotus ostreatus, ciupercile le frig un pic si le pun peste salata, yummy!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:18 PM |
|