IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
fortelady
post Apr 15 2007, 03:16 PM
Post #611





Musafir






eu am facut o mancare de mazare cu pulpe de pui si o tava de pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor... nu prea am timp de bucatareala in ultimul timp (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Apr 15 2007, 03:22 PM
Post #612


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



QUOTE(fortelady @ Apr 15 2007, 09:16 AM) *
eu am facut o mancare de mazare cu pulpe de pui si o tava de pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor... nu prea am timp de bucatareala in ultimul timp (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)


Forte pusi...cum mai esti cu colesterolul? Stresul l-ai bagat la gunoi? Ti-aduc un sac
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fortelady
post Apr 15 2007, 03:41 PM
Post #613





Musafir






nu am mai verificat... stresu' tot ala e, ba chiar mai mare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) le iau pe rand, ca altfel ajung la nebuni
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Apr 15 2007, 04:12 PM
Post #614


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



QUOTE(fortelady @ Apr 15 2007, 09:41 AM) *
nu am mai verificat... stresu' tot ala e, ba chiar mai mare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) le iau pe rand, ca altfel ajung la nebuni

am avut si eu o perioada tare urata, acum alerg de zor pe eliptica si incerc sa zambesc chiar daca nu-mi vine.
Ajuta-te si cu ceaiuri linistioare. Nu-i de joaca cu stres-ul extrem draga mea, eu era s-o patzesc.

facui o prajitura bestiala. Ia vino sa te indulcesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hai, te-astept in usa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marbella
post Apr 16 2007, 04:35 PM
Post #615


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,440
Joined: 21-February 06
Member No.: 235



Sambata am facut o ciorba banala de zarzavat cu carne de porc si o friptura.Dar am facut pizza cu reteta de aluat (cel pe folie de aluminiu)de la Jamie Oliver si o coronita (cozonac) cu nuca si stafide.Vreau sa va spun ca duminica la pranz nu mai era deloc.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Apr 18 2007, 03:54 PM
Post #616





Musafir






Eu am facut luni o salatoaie cu de toate plus ton, ieri telemea la cuptor cu o gramada de ardei capia, azi imping spaghete carbonara. Maine inca nu stiu ce fac, dar pe vineri am propus carnati cu curry (specialitate berlineza, au un sos rosu si traditional se servesc cu cartofi pai):
(IMG:http://www.cahiersdufootball.com/images2/2006_07/guide_all1.jpg)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Apr 22 2007, 04:39 PM
Post #617


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



cand si cand il mai intreb pe dragutul meu ce sa gatesc...aproape invariabil raspunsul e 'nu stiu. uita-te si tu in cartea de bucate' (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...ieri mi-a zis sa faceM (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (adica noi 2 !!) ciorba din oase de porc , apoi de la mine putere am facut paste a la carbonara, tare bune si cred ca o sa fac si baconul cu naut ..am pus pe-aici pe undeva reteta

apoi am facut si eu oaie o prajitura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... tot imi iese mie odata si-odata... ieri am facut-o din amintiri apoi am realizat ca am uitat cate ceva pe ici pe colo ...pe scurt arata asa: foaie de napolitana, crema galbena, bezea cu nuci de 2 degete grosime iar crema galbena iar foaia de napolitana ... bezeaua mea s-a desumflat (si eu pe langa) insa am montat-o asa si amicii care-au fost in vizita aproape ca au lins si tava (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

pastele carbonara

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/101_1139.jpg)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Apr 22 2007, 07:40 PM
Post #618





Musafir






Arata artistic tare pastele tale, h! (cu spaghete subtiri ies mai bune, sosul imbraca toata spagheta, italienii nu folosesc alte paste la sosul asta din cauza asta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )
Eu fac azi creveti babani ca m-a infectat Monicutza cu pofta de asa ceva.
Pe saptamana viitoare mi-am propus sa fac paste cu sofran, in alta zi sparanghel (cu sunca si unt), mozarella cu rosii si busuioc, medalioane de vitel gratinate. Deocomdata atat.
Sparanghel verde tot n-am gasit, deci lasagna aia nu s-a materializat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Apr 23 2007, 06:45 PM
Post #619





Musafir






Saptamana asta mai fac salata de fasole verde cu telemea si ruccola si salata elvetiana de mezel (asta din urma joi, seara vin ai mei din concediu si vom manca impreuna).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ala80
post Apr 23 2007, 07:02 PM
Post #620


Oli, Popeye's babe
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 4,290
Joined: 7-February 06
From: Bucuresti
Member No.: 194



In week-end am facut: ciorba acra de vita, pui la rotisor cu mamaliga si mujdei, mancare chinezeasca, prajitura cu migdale si piersici, pan cakes.
Saptamana asta prevad: budinca de conopida, paste si poate pizza.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 04:11 PM