![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu aseara n-am avut mult timp de gatit, am facut o clatita la cuptor (ou, faina, apa, praf de copt, seminte de susan si telemea) cu salata de rosii, ardei, ridichi.
Azi vom manca carnati bernezi cu linte rosie si o salata verde uriasa. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Kalua, cand vad cata salata mananci imi vine sa te iau la mine acasa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Al meu nu s-ar atinge de "broscotenii" (l-am citat) nici sa-l pici cu ceara. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
ala, nici al meu nu prea manca (nemtii mananca mai mult salata inainte de masa, ca aperitiv (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mama lui face salata la felul doi, dar putina, mie mi-ar trebui cam de trei ori mai mult). Ca sa nu mai zic de mancare vegetariana. Dar eu faceam si puneam bolul pe masa si cu timpul s-a-nvatat cu ea.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
In seara asta mancarica de fasole verde cu carne. Cu salata verde mare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Azi ciulama de pui cu mamaliguta.
Maine guias, iahnie de naut cu carnati, plus un tort (care nu e pentru ai mei! ). Luni piept de pui pane cu salata de cartofi fierti in coaja (cu ceapa, rosii, ardei, salata verde, ulei, condimente). Ai mei adora salata asta; o varianta superioara e cu cartofi noi taiati cubulete si prajiti in cuptor fara ulei, iar cand sunt rumeni se scot si se amesteca cu legumele. S-ar putea sa iasa asta, daca sotul meu cumpara cartofi noi. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Astazi o supa de vitel, tocanita cu piure si salata verde.Aperitiv cartofi fierti cu morcov si maioneza.Desert inghetata de fructe.Maine, pauza...
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ieri a facut sora-mea ciorba de pui (exceptionala)
azi fac eu plachie de peste si am facut si o tarta de capsuni cu crema de branza dulce; mi-a iesit cam moale crema.... scriu reteta la prajituri mai incolo |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi ploua si e racoare bine asa ca fac piept de pui cu broccoli gratinat a la Toscana.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iar tineti la secret bunataturile pe care le faceti. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Nah, daca nu mi-ati dat idei, azi voi face peste (cod) ori la gratar, ori prajit scurt cu ciuperci a la grec si cu salata verde. Maine nuggets din piept de pui cu salata. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Azi budinca de spanac cu telemea.
Maine supa crema de gulioare si friptura din muschiulet de porc. Pe luni limba cu masline. Aveti vreo idee interesanta de gatit o bucata de rasol de vitel? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:45 AM |
|