IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 65 66 67 68 69 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
lotte
post May 19 2007, 01:54 PM
Post #661


Incurabil
*****

Group: Obsedat
Posts: 817
Joined: 7-May 06
From: Ro Mania
Member No.: 324



Leea draga, as vrea si eu reteta de budinca.
Eu nu prea stiu ce sa-mi mai iau la munca de mancare.Nu pot sa-mi iau mancare gatita, si nici stomacul nu accepta, decat rarut.
Chiar m-am saturat de snitele.
Va urez un weekend placut!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 19 2007, 02:09 PM
Post #662





Musafir






Leea, eu rasolul il servesc intotdeauna cu sos de smantana cu hrean si mar. Traditional se mananca cartofi fierti presarati cu patrunjel la asa ceva, eu fac pentru mine fasole verde.
Carnea o fierb (fiert e mult spus, suprafata supei de-abia se misca) cateva ore bune cu legume pentru supa plus foi de dafin si boabe de piper, iese moale ca untul. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Edit: am mai facut la repezeala camembert in sunca cruda la cuptor si o salata asortata.
Ceva mai tarziu pun la marinat niste camembert (e o specilaitate ceha, o nebunie).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Leea
post May 20 2007, 08:44 AM
Post #663


Incurabil
*****

Group: Obsedat
Posts: 744
Joined: 31-May 06
Member No.: 352



Kalua, te rog povesteste-mi mai mult despre sosul cu hrean si mar. Cu hrean cred ca stiam si eu, dar nu sunt sigura. La noi in general la rasol se mananca piure de cartofi si sos de marar sau sos dulce de fructe (visine, gutui). As incerca cu drag si un sos nou.

Lotte, pun retea la Retete Montignac (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 20 2007, 01:09 PM
Post #664





Musafir






Aici rasolul mancat asa este considerat o specialitate vieneza.
Sosul clasic se face cu rantas si i se adauga hrean ras mic, smantana si mar ras. Sau in loc de rantas se foloseste paine mai veche (curatata de coaja, taiata in felii foarte subtiri - de citesti ziarul prin ele) amestecata bine cu lapte.
Eu il fac rece: bat smantana (de obicei folosesc frisca lichida neindulcita) si pun hreanul si marul ras in ea, o potrivesc de gust, gata.
O singura data l-am facut cald: am batut cu mixerul niste supa in care a fiert carnea, am adaugat smantana, hreanul, marul si la urma, pentru cat de cat legat, am amestecat repede niste unt foarte rece.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 30 2007, 04:22 PM
Post #665





Musafir






De azi pana duminica: muffini picanti, camembert in bacon, peste cu piure de naut, mancare de mazare si ciuperci cu carne de porc, gulii cu ragout de ciuperci. Cu salate diverse.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fortelady
post May 30 2007, 05:40 PM
Post #666





Musafir






diseara daca am timp (offf deadline-urile astea) o sa fac o tocanita de ciuperci. voiam sa fac peste cu ciuperci, dar mi-am amintnt ca mai am un piept de pui la congelator si il execut pe ala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Jun 2 2007, 12:57 AM
Post #667


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



eu am avut niste supa cu taitei, varza calita. mancare de-aia de vinete fara carne si clatite
maine sa vedem ce fac ... inca n-am idee ...si-s racita cobza (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...ala-i om care raceste vara (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jun 2 2007, 02:19 PM
Post #668





Musafir






h, insanatosire grabnica! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Eu execut azi guliile cu ciuperci, le fac prima data.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Leea
post Jun 2 2007, 05:39 PM
Post #669


Incurabil
*****

Group: Obsedat
Posts: 744
Joined: 31-May 06
Member No.: 352



Eu fac varza calita cu carnaciori si costita maine. Plus niste pulpe de pui la cuptor. Prajitura nu le fac, ca n-au fost cuminti.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
roxanica10
post Jun 2 2007, 07:53 PM
Post #670





Musafir






Si eu fac mancare de varza cu afumatura (in sfarsit mi-a dat si al meu o sugestie, ca, de regula, n-are nici una), ciorba de perisoare, chiftelute. Mai am niste ciuperci crude in frigider si trebuie sa ma ocup si de ele, dar inca n-am inspiratie momentan ce sa fac din ele.
Gata, ma duc la bucatarie sa ma apuc de treaba, ca maine am invitati la masa pe sora-mea si prietenul ei.
H-ulica sa te faci bine cat mai curand! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 65 66 67 68 69 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 04:12 PM