![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mersi girlies, sunteti dragalase ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
am facut la repezeala niste snitzele din piept de pui, astea-mi plac cu coca pt clatite ...cele cu carne de porc imi plac cu pezmet, langa o salata mare si ca desert papanasi, daca vreti reteta, o pun aici, pana atunci sa-i vedeti doar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/p1.jpg) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
moaaaaaaamaaaaaaaaaa hash cum arata papanasii aia!
mai intrebi daca vrem reteta????? io o vreau!!! ce am gatit eu azi - snitele de vita cu susan si ca garnitura, penne cu legume (pentru cine vrea, o pun la retete de paste, e verificata si destul de ok) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ti-am spus pe ziua de azi cat te iubesc? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca nu, ti-o spun de doua ori
|
|
|
![]()
|
|
ti-am spus pe ziua de azi cat te iubesc? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca nu, ti-o spun de doua ori hahaha (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) ... sa-mi spui dupa ce-i faci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oricum in prajit e secretul, compozitia e floare la ureche pusi |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
h, arata intr-adevar exceptional papanasii tai! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Ai facut din ceva simplu de tot o mica capodopera. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Buna idee, i-oi face si eu fiica-mii. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
kalua bat din gene ...de-atatea complimente (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
am cazut in oale astazi am gasit ieri la un magazin arabesc corcoduse si-am facut o ciorba de fasole boabe acrita cu corcoduse ... imi aduce aminte de verile copilariei mele in sudul tarii la bunici ... apoi am adaptat spaghetele cu usturoi si-am facut o pseudo-varianta a monicutzeiB cu creveti si paste din orez, apoi niste sos pt spaghete pt blondica mea creatza, apoi am copt niste vinete si facui o salata, apoi o tocanita cu carne de vitel si niste desert cu branza ricotta siiiii ... eram asa de obosita cand am ajuns la final c-am amestecat toate in dorul lelii si prajitura n-are o mutra foarte comerciala dar de buna e bunuta...asa, pt o dupa-masa de duminica. am incalecat pe-o sa si va doresc o saptamana minunata pusi |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wow, harnicuta, harnicuta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mi-am adus aminte ca tie nu ti-a iesit checul cu fructoza. Cred ca-i vorba de fructoza pe care o gasesti tu acolo. O prietena de-a mea e originara din Bulgaria si parintii ei petrec iarna aici si vara acolo. Aici au facut chec cu fructoza fara nici o problema, acolo nu le-a iesit nicicum. Prima data au dat vina pe praful de copt, au incercat si cu praf de copt de aici, deci numai fructoza poate fi de vina. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
kalua sigur e ceva-n neregula cu ea pt ca era ceva ce facusem de nenumarate ori inainte. Am mai patit cu o marca de zahar, efectiv mi se lichefia toata compozitia ...de ex. pt cozonac, in loc sa se adune sa devina o coca fina se facuse intr-o coca de chec spre clatite... exagerez putin insa, cand zaharul ala se topea in compozitie parca as fi pus o cana cu lichid in plus. n-am mai vazut asa ceva. Cu fructoza culoarea iesise foarte inchisa si compozitia parea ingreunata ... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
oricum eu de-atunci n-am mai folosit-o ...mi-a retezat elanul din start |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai, dac-o mai ai, o poti folosi la indulcit ceva fara copt.
Eu n-am avut experiente dintr-astea, numai sarea e mai nesarata aici decat sarea care se gasea in tara pe vremuri (si-mi ieseau toate mancarurile fara gust la inceput aici din cauza asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:07 AM |
|