IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 66 67 68 69 70 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Cleo
post Jun 2 2007, 08:17 PM
Post #671

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

mersi girlies, sunteti dragalase ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

am facut la repezeala niste snitzele din piept de pui, astea-mi plac cu coca pt clatite ...cele cu carne de porc imi plac cu pezmet, langa o salata mare si ca desert papanasi, daca vreti reteta, o pun aici, pana atunci sa-i vedeti doar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/p1.jpg)

Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Jun 2 2007, 08:26 PM
Post #672

Musafir

moaaaaaaamaaaaaaaaaa hash cum arata papanasii aia!
mai intrebi daca vrem reteta????? io o vreau!!!
ce am gatit eu azi - snitele de vita cu susan si ca garnitura, penne cu legume (pentru cine vrea, o pun la retete de paste, e verificata si destul de ok)

+Quote Post
Cleo
post Jun 2 2007, 08:30 PM
Post #673

moderator

uite darling

Reteta de papanasi

Se servesc cu smantana si gem ... de care-o fi ....

+Quote Post
fortelady
post Jun 2 2007, 08:36 PM
Post #674

Musafir

ti-am spus pe ziua de azi cat te iubesc? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca nu, ti-o spun de doua ori

+Quote Post
Cleo
post Jun 2 2007, 08:40 PM
Post #675

moderator

QUOTE(fortelady @ Jun 2 2007, 02:36 PM) *
ti-am spus pe ziua de azi cat te iubesc? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca nu, ti-o spun de doua ori

hahaha (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) ... sa-mi spui dupa ce-i faci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

oricum in prajit e secretul, compozitia e floare la ureche

pusi

+Quote Post
kalua
post Jun 2 2007, 09:42 PM
Post #676

Musafir

h, arata intr-adevar exceptional papanasii tai! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Ai facut din ceva simplu de tot o mica capodopera. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Buna idee, i-oi face si eu fiica-mii. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jun 3 2007, 10:21 PM
Post #677

moderator

kalua bat din gene ...de-atatea complimente (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

am cazut in oale astazi

am gasit ieri la un magazin arabesc corcoduse si-am facut o ciorba de fasole boabe acrita cu corcoduse ... imi aduce aminte de verile copilariei mele in sudul tarii la bunici ...
apoi am adaptat spaghetele cu usturoi si-am facut o pseudo-varianta a monicutzeiB cu creveti si paste din orez, apoi niste sos pt spaghete pt blondica mea creatza, apoi am copt niste vinete si facui o salata, apoi o tocanita cu carne de vitel si niste desert cu branza ricotta siiiii ... eram asa de obosita cand am ajuns la final c-am amestecat toate in dorul lelii si prajitura n-are o mutra foarte comerciala dar de buna e bunuta...asa, pt o dupa-masa de duminica.

am incalecat pe-o sa si va doresc o saptamana minunata
pusi

+Quote Post
kalua
post Jun 3 2007, 10:48 PM
Post #678

Musafir

Wow, harnicuta, harnicuta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mi-am adus aminte ca tie nu ti-a iesit checul cu fructoza. Cred ca-i vorba de fructoza pe care o gasesti tu acolo.
O prietena de-a mea e originara din Bulgaria si parintii ei petrec iarna aici si vara acolo. Aici au facut chec cu fructoza fara nici o problema, acolo nu le-a iesit nicicum. Prima data au dat vina pe praful de copt, au incercat si cu praf de copt de aici, deci numai fructoza poate fi de vina. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jun 4 2007, 12:12 AM
Post #679

moderator

kalua sigur e ceva-n neregula cu ea pt ca era ceva ce facusem de nenumarate ori inainte. Am mai patit cu o marca de zahar, efectiv mi se lichefia toata compozitia ...de ex. pt cozonac, in loc sa se adune sa devina o coca fina se facuse intr-o coca de chec spre clatite... exagerez putin insa, cand zaharul ala se topea in compozitie parca as fi pus o cana cu lichid in plus. n-am mai vazut asa ceva. Cu fructoza culoarea iesise foarte inchisa si compozitia parea ingreunata ... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

oricum eu de-atunci n-am mai folosit-o ...mi-a retezat elanul din start

+Quote Post
kalua
post Jun 4 2007, 12:23 AM
Post #680

Musafir

Pai, dac-o mai ai, o poti folosi la indulcit ceva fara copt.

Eu n-am avut experiente dintr-astea, numai sarea e mai nesarata aici decat sarea care se gasea in tara pe vremuri (si-mi ieseau toate mancarurile fara gust la inceput aici din cauza asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

+Quote Post

262 Pages V  « < 66 67 68 69 70 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 08:07 AM