![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru mine au gatit dumnezeieste altii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar de azi gata, am intrat iar in paine: am facut telemea cu ardei capia, niste felii de ceapa si catei intregi de usturoi la cuptor, timp de altceva mai migalos n-a fost. Maine fac o minestrone. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Pentru mine au gatit dumnezeieste altii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si-adica trebuie sa ne multumim cu-atat? cine-s 'altii'? unde? si cu ce ocazie? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) eu azi chiulesc, ajungeam si-asa tarziu la munca , apoi avem o prezentare de care pot sa ma lipsesc si am niste musafiri pe care nu i-am vazut de 10 ani. M-am scutit (motivat chiulul) onorabil? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Esti invoita si de la mine pe azi. Dar maine pui mana pe tigaie, ca sa fim intelese. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Am fost in concediu in Sri Lanka, h. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Voi scrie despre mancaruri la topicul respectiv. Eu nu mai fac azi minestrone, ci tot o supa italieneasca cu fasole, mazare, boabe de soia si linte (pe langa zarzavatul de supa) in care pun si parmezan la sfarsit. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Esti invoita si de la mine pe azi. Dar maine pui mana pe tigaie, ca sa fim intelese. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am fost in concediu in Sri Lanka, h. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Voi scrie despre mancaruri la topicul respectiv. Eu nu mai fac azi minestrone, ci tot o supa italieneasca cu fasole, mazare, boabe de soia si linte (pe langa zarzavatul de supa) in care pun si parmezan la sfarsit. pai din bucatarie m-ai invoit degeaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca ma tot gandesc ce prajituri sa fac, apoi am sa pun niste carne intr-o marinada sa facem vreun gratar cu vreo salata mare (si sanatoasa) pe langa. Sotul meu a pus mesele deja afara, oricum au program incarcat baietii, sunt prieteni cu boxerul Bute care are meci maine si de fapt asta-i motivul principal al vizitei la Montreal dar azi au niste timpi morti si vreau si eu sa-i vad, mai ales pe unul din ei asa ca m-apuc sa bucataresc. bine ai revenit, se simte lipsa ta aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .... sa nu mai faci asa ceva! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Doamneee ce de locuri deosebite mai vedeti, eu la capitolul asta stau rau da' rau de tot, mi-o veni si mie randu de la anul incolo. Am zis!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pusi |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu intelesesem ca chiulesti de la bucatarie si cand incolo tu esti pe cai! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
h, ce prajitura ai facut pana la urma?
Ce bunataturi faceti la sfarsit de saptamana? Eu sunt in pana de idei. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Asta seara cred ca fac o omleta si o salata cu de toate in ea. Edit: am cumparat cozi de raci de rau, asa ca voi face azi paste cu ei in sos de smantana. |
|
|
![]()
|
|
kalua facui eclere ...dar musafirii mi-au cam zapacit ziua, nu i-a primit la hotel imediat asa ca m-am trezit cu ei de dimineata (cand eu ii asteptam dupa 5pm) deci treaba nu mi-am facut-o cum imi place insa a fost o revede cu niste ecouri grozave in sufletul meu si-s data peste cap rau de tot (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (((( ....apoi au mancat in oras mult mai tarziu decat era in prgram deci cand au revenit pe seara nu mai era nici unul flamand ...si-n loc de 4 insi am avut vreo 8 (totalul final vreo 12) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...au mancat prajiturile si ma complimentara ...acum am o multime de carne de porc in marinada, pulpe de pui in marinada cu iaurt (ideea de la leea) ...salata gata taiata care astepta doar sosul si cartofi fierti care asteptau sa fie serviti natur sau piure (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
maine sau poimaine ar trebui sa gatesc si eu ceva insa n-am chef de nimic, sunt o varza (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ... ah! numai de mers sa vad daca s-au copt capsunile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...daca n-o ploua chiar asta am sa fac pusi |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
h (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) ca sa-ti treaca rascolitura sufleteasca cat mai repede.
Pai dintr-o parte din cartofi poti face o supa-crema pe care s-o pui la congelat, dintr-o carne o tocanita, din alta gratare precum dinainte stabilit. |
|
|
![]()
|
|
kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
kaluaaa ? receptzie? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
link-ul pt papanasi de la pagina cealalta NU functioneaza. stop. iar Maat daca citeste stie ca poate sa ia poza de-aici s-o foloseasca pt impresia artistica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) o sa mai ma uit si eu si mai sugerez care se pot pune pe site (retete + poze) ... e pacat sa nu fie la vedere daca tot sunt aici si le-am muncit, experimentat, degustat etc ...right girlies? pusi |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:10 AM |
|