![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Mai fetelor, dati-mi si mie o idee ce sa gatesc maine...sunt in pana de idei. Azi am facut muschi de vaca cu ciuperci la cuptor, o minunatie. Dar maine chiar nu stiu si pace.Asa ca sariti cu idei ;)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
diotima .... idei
1. mancarica de varza cu carne de porc.... pui 1 ceapa mare cu carnea taiata cuburi la prajit apoi tai julien vreo 2 ardei grasi rosii si-i ametzesti si pe aia langa carnea cu ceapa .... intre timp varza a fost taiata fidea, frecata cu sare (nu exagerat) si stoarsa .... le amesteci pe toate vreo 5-10 minute pe foc apoi dai cratita cu capac la cuptor si cu 10 minute inainte sa o scoti pui niste sos de rosii (nici suc nici bulion ci intre cele doua) . E tare tare gustoasa. (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/varzacalita.jpg) 2. mancare de vinete cureti 3 vinete de coaja si le tai pe lung in 4 sau in 6 bucati, prajesti bucatile astea pe toate partile apoi torni un sos de rosii si pui si vreo 3-4 catei de usturoi. Le lasi sa fiarba.... cand vinetele s-au inmuiat dai gust cu sare piper eventual vegeta sau ce va mai place si presari patrunjel verde. E uimitor de buna si are gust de vara. (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/mancredevinete.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Mersi mult de idei :). Pana la urma am luat peste, o sa-l facem la cuptor. Dar poate aplic una din ideile tale saptamana viitoare. A!aseara am facut si salata de vinete, avea mama in congelator gata coapte, si a iesit super buna :P.
va pup :-* |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu fac maine in sfarsit nautul cu sunca, reteta lu' h. Am fiert nautul asta seara, ca maine seara n-am timp de asa ceva :)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
aha! kalua sa-mi spui daca v-a placut.... ca nu te uuuuuit :'( cu prajitura cu ness.... :P
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tocmai am mancat, bun a fost. :P Si merge si repede. Mersi de reteta! :-*
|
|
|
![]()
|
|
kalua :-* ma bucur ca v-a placut ... eu fac cu naut din conserva si merge si mai repede.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Buna kalua si h.Mult mi-a trebuit pana sa va gasesc, ca tare mi-a fost dor de retetele voastre.Pentru astazi mai am merluciu file la cuptor cu cartofi, ulei de masline, condimente si smantana, ciorba de zarzavat.Desert nu fac astazi pentru ca sambata am facut eclere si tort de ciocolata.
|
|
|
![]()
|
|
Marbella :welcome: ..... :-*
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Fetele, va rog, dati-mi si mie reteta pentru o ciorba de zarzavat. :-*
p.s. nu radeti, stiu sa fac, dar... poate imi scapa ceva, ca nu iese nene cum trebuie. :-X |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:59 AM |
|