![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu inca nush ce gatesc pentru weekendu asta. am avut vreo 2 saptamani in care am ajuns acasa numa' dupa 12 de la munci. mia am inca 2 dar nu mai sunt asa de grele, asa ca ma voi dezlantui la bucatarie.
desi e foarte cald si numa de stat in bucatarie nu e vreme, cre' ca o sa prajituresc si eu azi-maine ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) probabil prajitura cu fructe (visine, piersici, caise.... ma mai gandesc). |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
h, treaba rezolvata cu linkul de papanasi.
Daca mai gasiti ceva nelalocul lui, spuneti-mi, va rog. Am fost la un magazin turcesc si am gasit ardei de-aia ca-n tara, numai buni de umplut. Imi programasem altceva, dar ardei umpluti sta scris pe fruntea mea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
deci eu am musafiri in reluare astazi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si vor kurtos kalacs (cozonac secuiesc) si acu i-astept sa vina de pe unde umbla ...ca-mi rapira si sotul ...meciuri de box (Bute a castigat aseara) mese blabla... am sa va pun o pozica facuta de ziua mea cand i-am zapacit pe musafirii de-atunci cu cozonac din asta
(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_4299.jpg) se coc peste jar incins (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_4296.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Moaaa, h, m-ai dat gata! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Ai si aparatura de kurtos kalacs! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Pai cu asta chiar ca dai gata pe oricine, mai ales daca i-l dai caldut!
Vrei, nu vrei, daca ajung vreodata in Canada prin partea in care locuiesti tu, te calc! Si tu ma primesti cu kurtos kalacs! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
h (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) este clar,esti experta.Felicitari!
In alta ordine de idei astazi am facut curatenie, spalat, calcat si off.. am si gatit.Am facut o placinta picanta cu pui si ciuperci, un piept de pui la gratar cu multa salata de varza. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
marbella, imi dai si mie reteta de placinta te rog?
am o forma de tarta noua, din portelan, ma gandeam ca pot sa o inaugurez.... p.s: mi se pare mie sau nu te-am mai vazut de mult pe aici? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
H-ulica esti adevarata! Si eu eram innebunita inainte sa ma apuc de Monti dupa kurtos.
Inca n-am inspiratie ce voi gati maine. Suna bine placinta picanta cu pui si ciuperci a Marbellei. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu m-am hotarat pty maine - tochitura cu inima de porc+ ficat (caut o reteta, ca nu am); o ciorba de legume care se poate manca rece si eventual placinta marbellei. si praji cu fruce, azi am zacut ca o molusca dar maine tre sa gatesc
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca o sa fac un ghiveci cu legume si ciocanele de pui, dar il bag la cuptor ca sa iasa legumele putin crocante. O sa pun si masline. As vrea sa fac si eu o ciorba din asta racoritoare de zarzavat. Si la capitolul dulciuri, poate-l rasfat pe al meu cu niste clatite, ca-s mai usor de facut. Nu prea ma bag eu la dulciuri, pentru ca-s tentante.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua absolut tre sa ma calci! v-astept cu drag (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
mersi girlies (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) azi i-am facut singura (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , de fapt mi-a tinut copilul suportul pt ca n-am cum sa rulez coca si sa si invart de conul ala. In rest pt ca musafirii (si sotul meu printre ei) au intarziat vreo 3 ore coca-mi dadea pe-afara, jarul nefacut ...s-a apucat fata (io) sa faca si jar si sa mai si stea sa invarta la ei. Am facut vreo 6 ...la 7-lea am zis PAS ca muream de cald ... O sa pun reteta si procedura, este foarte simplu, insa trebuie facuta o vatra pt jar pt ca pe barbeque nu se pot face. Pun 'recolta' de azi Marbella si eu vreau reteta de placinta cu carne Eu nu stiu ce-am sa gatesc. Cred ca-i tragem cu graterele zilele astea ca-i tare cald la noi (si ce bine e) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/101_1794.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:26 PM |
|