IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 70 71 72 73 74 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
fortelady
post Jun 17 2007, 12:12 AM
Post #711





Musafir






hash, tu faci cazari la tine? primesti o biata femeie, n-am caaaaasaaaa n-am decat o bunicaaaa care nu ma iubeeeesteeee (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( vreau la tineeee promit ca spal vaseleeeeee da' vin la tine sa pap bunatati
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Jun 17 2007, 12:46 AM
Post #712


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



QUOTE(fortelady @ Jun 16 2007, 06:12 PM) *
hash, tu faci cazari la tine? primesti o biata femeie, n-am caaaaasaaaa n-am decat o bunicaaaa care nu ma iubeeeesteeee (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( vreau la tineeee promit ca spal vaseleeeeee da' vin la tine sa pap bunatati


haida!
da-le naibii de vase ca se spala singure (aka sotul meu sau masina de spalat (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marbella
post Jun 17 2007, 10:43 AM
Post #713


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,440
Joined: 21-February 06
Member No.: 235



ok, fetele, reteta placintei este:
500 g faina,
150 gr. unt,
4 oua,
2 linguri cu smantana,
10 gr. drojdie,
100 ml lapte,
carne de pui (eu am pus pulpa dezosata fiarta putin),
1 ardei iute,
2 cepe verzi,
ciuperci 200-300gr
putin patrunjel,
rozmarin.
Mod de preparare:
Amesteca un ou cu untul,smantana, drojdia dizolvata in lapte si putina sare.Presara faina si framanta.Imparte aluatul in doua parti egale si intinde foi.Asaza una din foi intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina.Separat, taie ceapa si caleste-o cu ardei iute tocat (sau maruntit cu cutitul).Adauga carnea taiata in bucati si ciupercile.Dupa ce sunt gata, trece-le prin masina de tocat.Pune 2 oua, verdeata, sare, piper.Intinde aceasta compozitie in tava.Asaza deasupra cealalta foaie.Unge deasupra cu oul batut cu putin rozmarin si se coace la cuptor.Sper sa va placa, este interesanta.Eu n-am pus chiar un ardei iute intreg pentru ca era prea picant.Aici fiecare pune dupa gusturi.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fortelady
post Jun 17 2007, 10:58 AM
Post #714





Musafir






mh. partea cu datul prin masina ar putea fi problematica, eu nu am masina de tocat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jun 17 2007, 11:23 AM
Post #715





Musafir






Atunci folosesti carne tocata, iar ciupercile le tai marunt cu cutitul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu fac placinte de-asta rar de tot si atunci aplic metoda rapida: cumpar foi de placinte de la turc sau grec si le umplu ori cu carne (carne tocata, ceapa, usturoi, condimente, plante, ou), ori cu ciuperci (ciupercile calite cu ceapa, adaugat multa smantana, condimente, aici eu una folosesc numai marar) - e nevoie de foarte multe ciuperci, ori cu branza (branza de burduf amestecata cu telemea si cu branza de vaci, iaurt gras, ou, condimente).
Si le fac cum imi trasneste: ori intind foile, le umplu si le las asa, ori le rulez la sfarsit si fac o rulada. Uns cu ou batut cu ce va place, gata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sambata viitoare am planificata una cu branza.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ala80
post Jun 17 2007, 11:35 AM
Post #716


Oli, Popeye's babe
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 4,290
Joined: 7-February 06
From: Bucuresti
Member No.: 194



Pentru el am "capatat" supa de rosii si ardei umpluti. Ii mai fac niste muschiuleti de porc cu cartofi la cuptor si gata.
Pentru mine am pus acum la crescut o paine cu tarate.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fortelady
post Jun 17 2007, 11:42 AM
Post #717





Musafir






eee las ca le toc marunt cu cutitul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pe toate.
am gasit si eu foitaj gata facut dar am zis sa incerc intai retea originala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jun 17 2007, 12:06 PM
Post #718





Musafir






Bravo, forte, nu umbli cu jumatati de masura! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

Foietaj = aluat frantuzesc? Ala nu mi se pare asa potrivit pentru placinta de-asta. Cu aluat frantuzesc si aceleasi umpluturi ies pateuri foarte bune.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marbella
post Jun 17 2007, 01:09 PM
Post #719


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,440
Joined: 21-February 06
Member No.: 235



forte, merge si asa taiate cu cutitul foarte bine, asa ca incearca.N-are ce sa fie rau.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fortelady
post Jun 17 2007, 04:12 PM
Post #720





Musafir






am facut. exceptionala!!!!
am pus un pic de ficat in compozitie ca mi-a ramas de la tochitura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sarumana pentru aluat, e EXACT ce aveam nevoie pentru tot felul de preparate din astea. Habar nu aveam ca se poate pune smantana in el!

kalua: da, cred ca da. aluat din ala de se separa in mii de foite, daca il faci singura impaturesti la el de-ti ies ochii
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 70 71 72 73 74 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 04:09 PM