![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Hai ca am reusit sa recuperez pozele facute cu telefonul fiului meu asa ca uite ce-a iesit:
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f238/marcela5ro/P06-17-07_17.jpg) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
fain!
eu am facut intr-o forma de tarta, am inaugurat forma de ceramica cu reteta de la tine |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Ce bine arata! Imi ploua in gura!
Eu am in cuptor crenvursti in foietaj, special pentru iubitu'.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
un fel de prajitura de-a alei, cea cu piersici, numa' ca e cu caise proaspete si pudrata cu zahar pudra
pun aici reteta, am primit-o pe mail QUOTE("miki") a.6 galbenusuri+ 6 linguri zahar +6 linguri ulei frecate cu mixerul .
b.6 albusuri c.6 linguri faina cu agent de crestere (GRANIA de culoare rosie ) .Amestec usor a+b+c .Pun in tava unsa cu ulei+faina hirtie de copt ,las 15 minute in focul moderat preincalzit .Apoi pun deasupra 1kg(circa ) de caise taiate felii+scortisoara .Mai las 15-20 minute la cuptor si e gata prajitura . |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Arata f bine fetelor...eu sunt tare mahnita ca n-am putere sa ma duc la bucatarie...asa ca s-au spulberat toate planurile mele pentru gatit astazi. Tocmai am venit de la mami si ne-a dat ceva provizii...asa ca are al meu ce sa manance diseara. Cred ca o sa fac ceva maine, la repezeala. Ma doare gatul si am o stare de-mi vine sa zac...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aoleu, roxanico, pai zaci atunci ca nu-i a bine. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Insanatosire grabnica!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
roxanica fa-te bine (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
eu in afara de gratar si-o salata mare nu facui nimic prin bucatarie ... mi-o fi de-ajuns ca de joi numai dupa musafiri am stat. s-aveti o saptamana frumoasa dragalaselor pusi trebuie sa fac si eu placinta Marbellei ...dac-oi fi ca prajitura Sarah Bernhardt (care-i moarte curata) e succes garantat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi fac carnaciori de Nuernberg si bernezi la grill. Cu salata asortata.
Maine incep tortul pentru fii-mea, ea e innebunita dupa chestiile cu vanilie, asa ca m-am gandit sa fac pe post de blat cremsnitul fals al lui h, iar crema - mult mousse de vanilie (facut cu gelatina, ca sa stea teapan in forma de tort). Decorat cu niste frisca. Am cumparat in concediu si niste floricele de zahar, alb spre galben pal, poate le pun si pe alea sa scap de grija lor. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi fac placinta cu branza, salata de vinete, niste tepuse cu branza haloumi si mititei. Am musafiri, mai fac niste platouri cu mezeluri, sunci si branzeturi (si mozarella cu rosii). Tortul de mousse de vanilie e facut.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 03:33 AM |
|