IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Cleo
post Jun 23 2007, 01:27 PM
Post #731

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

saptamana asta am gatit ad hoc... daca tot week-end-ul trecut m-am musafirit (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) deci m-am jucat cu andive fel de fel, ultima reteta cu un sos bechamel si mozzarela proaspata amestecati cu ardeii feliute prajiti e absolut grozav la gust, insa data viitoare am sa incerc peste vinete sau alta leguma ori chiar o torn peste o carne aproape gata.

azi fac supa cu taitei sau galuste (am avut probleme cu grisul in ultima vreme si-n loc de galuste am reusit gloantze), apoi fac lasagna.

Zanica mea mica a luat vacanta, luni vine mama (yupii) iar vinerea viitoare io cu dragutzul meu (sot) zburam la Las Vegas (musafirul de saptamna trecuta sta acolo si trage de noi sa mergem...pai poti sa refuzi? calule mananci ovaz? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) ... de-abia astept! ...as vrea sa vad si marele canion ...va povestesc oricum la intoarcere cu poze atasate

Kalua sa-ti traiasca papusica si sa fie fericita pana la adanci batranetile ei (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Jun 23 2007, 09:03 PM
Post #732

Musafir

aici e caaaald. nu prea sufar eu de caldura, dar e cald chiar si pentru mine.
suntem la maica-mea, asa ca e clar- gratar si plaja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nush ce o sa fie sapt viitoare- ceva usor in orice caz, ca pe caldurile astea sa mai dau si drumul la aragaz acasa ore in sir...

+Quote Post
Marbella
post Jun 24 2007, 10:02 AM
Post #733

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 235

Eu am mai facut o tura de placinta picanta peste care am ras si cascaval, o supa si o friptura de pui la tava. Iar pentru saptamana viitoare vreau sa fac clatitele cu sos bechamel (reteta lui h).Acum plec la plaja la mama unde o sa facem gratare de pui cu salata si cartofi in folie de aluminiu cu ulei de masline si cimbru.

+Quote Post
Cleo
post Jun 24 2007, 02:33 PM
Post #734

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Da' chiar ia sa incerc si eu placinta aia. Ieri pe cand gateam stiam ca e ceva ce as fi vrut sa incerc . Am uitat insa ce (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Marbella h s-a transformat in cleo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

vreau sa fac cataif, dar am gasit o reteta cu blat (taiteii aia speciali), crema si frisca... mmmmm? o fi buna? (retorica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) ...
Mama are in amintire de pe vremea studentiei ei un cataif din asta si daca tot vine maine de peste mari si tari, ca sa aiba fii-mea companiei pe timpul vacantei, sa-i fac o surpiza placuta. right?

forte draga me fa caldura la pachet si trimit-o incoace en gros ca la noi miroase a sfr de septembrie. pffuuu! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Marbella
post Jun 25 2007, 10:04 PM
Post #735

Incurabil

Astazi am facut repede (pregatite de ieri, tinute la rece) niste rulouri din piept de pui cu sunca, ciuperci si cascaval.Se dau prin faina si se prajesc.Garnitura de cartofi prajiti ca asta a vrut fiul meu si salata de varza cu rosii.Arata asa:

(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f238/marcela5ro/P06-25-07_18.jpg)

si in farfurie: (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f238/marcela5ro/P06-25-07_19.jpg)

si sunt excelente!
btw cleo, am vazut ca te-ai "transformat" dar obisnuinta, bat-o vina.

+Quote Post
kalua
post Jun 25 2007, 10:15 PM
Post #736

Musafir

Marbella (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Eu sunt saptamana asta vaduva de paie, vorba neamtului. Adica mi-e plecat barbatul. Si nu voi face mare lucru. In seara asta am facut omleta, mai mult din albusele ramase de la tort. Cu o salatoaie verde.

+Quote Post
Marbella
post Jun 27 2007, 09:35 PM
Post #737

Incurabil

Astazi am facut un piure de cartofi, friptura am mai avut de ieri si ardei copti.Desert (noroc ca s-a mai racorit ca altfel muream la datorie langa cuptor) branzoaice cu stafide care aratau cam asa (nu sunt prea clare imaginile pentru ca le fac cu telefonul):

(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f238/marcela5ro/P06-27-07_21.jpg)

+Quote Post
kalua
post Jun 29 2007, 05:16 PM
Post #738

Musafir

Aseara am facut o salata de paste cu mozarella, telemea, rosii, masline, rucola, ceapa verde, frunze de busuioc dreasa cu vinegreta.

Pentru azi si maine n-am idei. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Duminica vreau sa fac un muschiulet de porc toscan (la cuptor) cu vinete umplute cu spanac si parmezan.

+Quote Post
fortelady
post Jun 29 2007, 05:30 PM
Post #739

Musafir

eu am luat niste fasole din aia maree de la arabi. asa ca maine o sa trantesc o iahnie cu fasole. si mai vad eu ce ....

+Quote Post
Marbella
post Jun 30 2007, 09:14 PM
Post #740

Incurabil

Astazi:
- ciorba de fasole verde;
- pilaf de orez;
- garnitura de fasole verde cu patrunjel, morcov, ardei, ceapa (nu in ordinea asta);
- ardei copti;
- friptura de pui;
- snitele de pui;
Desert:
- prajitura de cacao cu branza de vaci si stafide
Maine:
- somn, lectura, vizionare...

+Quote Post

262 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 04:12 PM