IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
fortelady
post Jun 30 2007, 09:17 PM
Post #741

Musafir

eu cred ca maine mai trantesc o salata de vinete (am niste vinete proaspete de la piata)si cam atat. am executat fasolea (e faina, desi n-am mancat in viata mea asemenea fasole), am un ghiveci de pui in cuptor... si sa vad maine daca am timp de-o prajitura
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jul 2 2007, 12:51 AM
Post #742

Musafir

Miercuri imi sosesc musafiri din tara - o ea, un el si copilu', baiat de 13-14 ani. Mult timp de facut mancare n-o sa am, vreau sa petrec cat mai mult timp cu ei, nu la bucatarie si totusi vreau sa le fac chestii pe care nu le mananca zi de zi. Vremea va fi racoroasa, temperaturi maxime intre 16(!) si 20 de grade. M-am gandit sa fac intr-o seara paste (carbonara sau cu mazare si sofran, ii voi intreba ce prefera), apoi linte rosie cu smantana (indiana), cine vrea primeste si niste carnati bernezi(cu branza in ei si inveliti in bacon) la ea. M-am mai gandit la niste camembert si telemea in sunca dar habar n-am daca le place branza asta.
Sau ce idei mai aveti voi de repede, bun si mai neobisnuit?

+Quote Post
Ala80
post Jul 2 2007, 08:57 AM
Post #743

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Mai bine bagi si niste medalioane de porc sau un peste....
E posibil sa fie obisnuiti sa manance carne la orice masa (cum e obiceiul la romani). Parerea mea! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jul 2 2007, 10:02 AM
Post #744

Musafir

da, depunde de preferintele fiecaruia. si eu am musafiri la care daca le dau sa manance cine stie ce sofisticareala pentru care stau in bucatarie 2-3 ore sa se uite la mine ca la felu 17 "auzi, da ce e asta?"

+Quote Post
kalua
post Jul 2 2007, 10:25 AM
Post #745

Musafir

Chestia e ca nici nu stiu ce le place si ce nu si in nici un caz nu pot sa stau 2-3 ore in bucatarie. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
M-am mai gandit ca trebuie sa le dau si ceva specific locului, cred ca voi face o salata de cartofi bavareza cu Leberkäse (care-i din carne) si cu ochiuri.

+Quote Post
kalua
post Jul 5 2007, 01:33 PM
Post #746

Musafir

Ce mai gatiti? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
La mine-i chiar frig azi, nu stiu daca-s vreo 15 grade, trebuie sa fac ceva deseara care sa ma incalzeasca.

+Quote Post
asgaard
post Jul 5 2007, 02:09 PM
Post #747

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

eu am luat niste pastravi de la piata, deci trebuie sa ma hotarasc cum ii fac. probabil la cuptor, cu lamaie, capere, un pic de unt si busuioc verde
mai am in plan salata de vinete, in week-end probabil o supa de rosii si o prajitura cu visine
apropo de busuioc, a vazut cineva pe undeva seminte de pin ? de cand vreau sa fac un pesto au disparut din toate magazinele unde se gaseau pe vremuri...

+Quote Post
kalua
post Jul 5 2007, 03:57 PM
Post #748

Musafir

Mi-am facut si eu planul in mare:
azi - paste carbonara
maine - ceva cu gulii, poate pané
sambata - ceva asiatic
duminica: ardei umpluti
Mai vreau sa fac si salata de vinete si paine de casa si poate o budinca dulce cu branza de vaci si paste.

+Quote Post
fortelady
post Jul 6 2007, 11:34 AM
Post #749

Musafir

scrisesem, dar s-a sters....
-chiftelute de dovlecel cu branza
-ceva cu peste (am o punga in congelator) - sa vedem ce fac din el
-ma tenteaza rau ardei iuti umpluti cu peste (am gasit reteta sa vad cum o adaptez)
-eventual niste ardei umpluti/rosii umplute (cateva, de pofta, ca la mine acasa nu prea mananca lumea)
- poate vreo tocanita cu ardei copti

dulciuri nush daca o sa fac... ma gandesc. poate vreo salata de fructe/o prajitura racoritoare, ca iar se anunta caldurile la noi

+Quote Post
kalua
post Jul 6 2007, 04:42 PM
Post #750

Musafir

forte (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) ca mi-ai dat ideea cu dovleceii, fac azi tocinei indieni de dovlecei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

262 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 04:23 PM