IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 74 75 76 77 78 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
kalua
post Jul 7 2007, 10:18 AM
Post #751

Musafir

Trebuie sa fac pe luni, pentru la serviciu, un tort cu capsuni - m-am gandit la unul cu frisca si fructe de-astea, dar nu mai gasesc capsuni, mama lor! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Ma duc acum in cautare, sa vedem cu ce fructe ma-ntorc si dupa aceea ma hotarasc ce fac. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

edit: am luat pana la urma coacaze rosii, de-astea
(IMG:http://www.lgl.bayern.de/lebensmittel/rueckstaende/pic/johannisbeeren.jpg)
si fac un tort cu bezea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Jul 7 2007, 04:10 PM
Post #752

Musafir

fain (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ma apuc si eu de restul, am executat chiftelele la pranz si acum ma apuc de ardei si rosii umplute. schimbare de plan- o sa fac si o ciorba de peste...

+Quote Post
Marbella
post Jul 7 2007, 05:15 PM
Post #753

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 235

Ce harnice sunteti (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Eu acum am scos din cuptor placintele cu varza, supa este pe foc si pregatesc pieptul de pui pentru gratar.Desert nu fac pentru ca maine mananc papanasi pe terasa la Sighisoara.

+Quote Post
fortelady
post Jul 7 2007, 05:18 PM
Post #754

Musafir

papanaaaaasssiiii mi-ai facut pofta de papanaaaaaaaasi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
si silueta mea? a? marbe, te fac antrenoarea mea de fitness

+Quote Post
Cleo
post Jul 10 2007, 02:27 AM
Post #755

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

hello girlies

dovleceii cu branza suna apetisant ... nu pt ca se fac rapid si la noi ar fi vreo caldura inabusitoare... (de fapt miroase a toamna (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ... si ma bate gand de emigrare undeva spre sud)

am facut ciorba de leguma, paté chinois (un soi musaca care se aseaza asa: carne, crema de porumb gata de cumparat in conserva si piure de cartofi), chili con carne si prajitura cu piersici de la ala80 ... altfel, ca sa ne indulcim, mai mancam fructe si inghetata

va pup

eu mi-am plantat coacaz in curte, fructe inca n-am vazut dar am rabdare ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 10 2007, 09:14 AM
Post #756

Musafir

cleoooo, pe unde ne-ai umblat, ti-am dus dorul! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jul 10 2007, 02:20 PM
Post #757

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pai fusei in excursie la las Vegas...oooooh my goooood! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ... trebuie sa va povestesc dar suntem in renovari acasa si n-am timp de nimic

si-am la "restante" la voi... retetele cu andive, painea cu masline in vasul roman (acu e mama la mine asa c-o-ntreb in direct ce si cum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si am facut un cataif mai altfel ( cu crema, frisca ) si e grozav ....tre' sa vin sa va pun retetele

+Quote Post
kalua
post Jul 10 2007, 03:10 PM
Post #758

Musafir

Neaparat!

Eu pun acusi pozele de la cake battle la bar.

+Quote Post
kalua
post Jul 11 2007, 11:00 AM
Post #759

Musafir

Azi incerc o reteta noua - cotlete americane.

+Quote Post
kalua
post Jul 12 2007, 01:12 PM
Post #760

Musafir

Eu vorbesc de una singura, n-are nimic, ii dau inainte. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Cotletele alea au iesit bune, dar nu cine stie ce, nu mai fac.
Azi am serbare la firma, iar de maine se incalzeste bine si la noi, deci o s-o tin mai mult in salate: de mezel proaspat cu ceapa, ardei gras, svaiter, castraveti murati, dupa aia cred c-o sa marinez niste piept de pui taiat in felii mai subtiri, l-oi arunca pe grill, il tai fasii la sfarsit si-l pun in salata asortata. Mai am niste haloumi prin frigider, cred ca o tai bucati, pun pe tespuse cu niste legume.

+Quote Post

262 Pages V  « < 74 75 76 77 78 > » 
Closed TopicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 07:57 AM