IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Ala80
post Jul 12 2007, 01:23 PM
Post #761


Oli, Popeye's babe
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 4,290
Joined: 7-February 06
From: Bucuresti
Member No.: 194



Am facut si eu in week-end pui la rotisor. L-am servit cu mamaliguta+branza de burduf+smantana+mujdei.
In cursul saptamanii am mancat in oras. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marbella
post Jul 12 2007, 06:32 PM
Post #762


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,440
Joined: 21-February 06
Member No.: 235



Kalua tu nu vorbesti singura niciodata,eu te citesc de fiecare data cu placere...Saptamana asta am mancat salate, nimic deosebit ca fiul meu este plecat, asa ca pauza la bucatarie.Maine mananc la restaurant ca este ziua fratelui meu, drept urmare voi gati sambata cand vreau sa fac tocanita de pui, rulada de vitel si (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ce desert sa fac.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fortelady
post Jul 12 2007, 06:40 PM
Post #763





Musafir






eu nush ce gatesc azi. o las pe sora-mea sa se desfasoare eventual (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
maine seara plec la mama, deci ea e bucatareasa sefa in weekend
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Jul 12 2007, 07:36 PM
Post #764


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



kalua, cleo vorgheste cu tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) ... cand are ceva de zis

pana apuc sa povestesc despre excursie sa va spun ca fusei IN SFARSIIIIT intr-un restaurant indian ... cu un rating bun ... si ne uitam ca viteii la poarta noua la meniu. Amicul care ne-a dus primise recomandarea de la un cunoscut indian asa ca l-a sunat pe ala sa-l intrebe "noi ce mancam?" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... pana la urma indianul ne-a dat pe mana unui chelner care a comandat pt noi si ne-a adus apertive : niste chiftele cu cele 3 feluri de sosuri, apoi niste piept de pui tavalit prin curry (cred), ceva de miel care arata ca un carnat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...apoi main dish butter chicken (mi-am dat seama pe urma) care-i EXCELENT, apoi ceva cu miel si sos (nu mi-a placut) apoi un soi de spanac cremos (cred ca-i spune palaak paneer dupa poze ) ...am gasit retetele pe internet si daca m-oi incumeta vin cu ele aici. Deci acum sunt in cautare de restaurante indiene prin preajma sa mai aprofundez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

ei gatesc mult cu pudra (praf?) din seminte de coriandru si mie-mi place de mor asa ca las o vreme bucataria japoneza si sushi-ul si ma mut la indieni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

pusi ca v-am ametit
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jul 12 2007, 10:19 PM
Post #765





Musafir






Mai in gluma, mai in serios: doar si-asa suntem numai o mana de oameni care pun mana pe oala si lingura de lemn, macar noi sa ne intretinem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Cleo, ne-apucam de facut paneer? Ca eu tot zic ca fac (de ani de zile! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ) si tot n-am apucat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Jul 13 2007, 03:35 PM
Post #766


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



paneer-ul asta e branza aia de vaci de casa nu?
Adica fierbi lapte (cat mai gras dupa mine ca sa iasa branza gustoasa) storci o lamaie sau pui un iaurt cand clocoteste si astepti sa se "branzeasca" . Apoi se lasa la scurs in tifon pana a 2-a zi. Cand era fii-mea bebe faceam zilnic.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jul 13 2007, 03:39 PM
Post #767





Musafir






Paneerul asta a lor e ceva intre telemea si branza de vaci mai gelatinoasa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) la consistenta, ei o taie in cuburi in mancaruri.

edit: ai dreptate, asa se face cum ai zis tu. Noi nu puneam niciodata zeama de lamaie sau alte chestii cand faceam acasa branza de vaci si niciodata nu se lega ca paneerul. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Oare de la asta sa fie?

This post has been edited by kalua: Jul 13 2007, 04:45 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Jul 13 2007, 05:10 PM
Post #768


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



kalua laptele ar trebui sa fie gras, altfel branza e sfaramicioasa, deci nu se leaga. Aici se gaseste si lapte cu 3.25% grasime, o sa incerc sa vedem ce-o iesi, ideal ar fi ala proaspat de vacuta nu cel pasteurizat
Dupa ce se scurge bine poti s-o aplatizezi asa, in tifon si s-o lasi acolo pana a 2-a zi, apoi s-o tai cuburi.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
divi2007
post Jul 13 2007, 06:06 PM
Post #769





Musafir






imi ploua in gura cand citesc eu in timpul saptamanii tot in burgheri o tin (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) noroc ca am metabolismul bun
Go to the top of the page
 
+Quote Post
roxanica10
post Jul 15 2007, 08:12 PM
Post #770





Musafir






Kalua, sa-ti dea Dumnezeu sanatate! Tocmai am facut docinei din dovlecei si-au iesit o minune (am pus decat dovlecei, ceapa si faina de naut si i-am prajit in ulei de floarea soarelui, ca eu n-am uleiuri din alea de care spui tu). Cu ocazia asta mi-am incercat si Chopperul, de care sunt multumita (e DeLonghi). Pai ce-ar fi insemnat sa dau ceapa si dovleceii pe razatoare, ca timp? Am mai facut si-o mancare de mazare cu pulpe de pui si mai trebuie sa fac si-o ciorba de pui, ca tocmai am primit de la tara un pui. E asa mic si zgribulit, dar iese o ciorba super buna din el.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 04:25 PM