IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 76 77 78 79 80 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
kalua
post Jul 15 2007, 08:21 PM
Post #771

Musafir

Roxanica, ma bucur ca ti-au placut.
Au dat caldurile si la noi, deci o tinem mai mult in salate. Ieri am facut-o pe aia asiatica de conopida cu naut si am mancat carnati diferiti facuti pe grill la ea.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jul 17 2007, 02:13 PM
Post #772

Musafir

Ieri am facut omleta cu mazare si telemea de oaie cu salata asortata.
Azi ori ardei umpluti cu telemea - facuti in tigaie, ori telemea cu ardei grasi la cuptor. Cu salata.

+Quote Post
fortelady
post Jul 17 2007, 02:20 PM
Post #773

Musafir

eu am un crap mare de facut... maine cel mai probabil.
am gasit o reteta de crap cu sos de hrean si nuci (parca) il testez si daca e bun, il pun si pe aici la retete cu peste

+Quote Post
kalua
post Jul 18 2007, 11:29 AM
Post #774

Musafir

Pana la urma am facut aseara ardei capia umpluti cu telemea frecata cu usturoi si condimente, plante in tigaie. Pentru ca mi-a mai ramas umplutura m-am gandit sa fac azi bifteki (chiftele grecesti) in care sa bag si masa aia de telemea. Dar mai inainte s-a luat hotararea ca mergem la gradina de vara dupa serviciu, am vorbit si cu "acasa" sa vina si ei, deci papa bun acolo.

+Quote Post
kalua
post Jul 19 2007, 08:42 PM
Post #775

Musafir

Rezolvat azi chiftelele alea.
Maine pleaca copilul la ai mei si pot executa un curry de peste. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jul 19 2007, 08:58 PM
Post #776

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

io chiulesc cu succes din bucatarie . mi-a dat mama invoire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
a gatit intr-o zi o mancare dupa o reteta marocana...ceva cu carne, naut ,stafide, rosii ...foarte interesanta combinatia...si toata chestia asta servita cu cuscus, apoi o supa cu galuste, pilaf si o mancare cu sos. Eu facui eclere dar am injumatatit cantitatea si culmea! nu au iesit "gogosile" de nota 10 (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (cand sa ma dau si io mare) ...dar mama zice ca-s o nebunie si-asa de nota 9

sambata vreau sa fac butter chicken.... problema e ca nu prea ma lasa mama prin bucatarie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) imi face si pachet dimineata pt munca, imi pune masa cum ajung (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) rasfat in toata regula ...ce ma fac io cand pleaca? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 21 2007, 01:12 PM
Post #777

Musafir

Azi fac ficatei de pasare, iar maine o parmigiana care sper sa-mi ajunga si pe luni.

+Quote Post
Marbella
post Jul 21 2007, 02:32 PM
Post #778

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 235

Astazi o tocanita de pui cu mamaliga, o salata de vinete cu maioneza,ardei copti umpluti cu orez, ceapa, rosii taiate cubulete, patrunjel verde si branza, apoi dati la cuptor cu cascaval afumat deasupra.

+Quote Post
kalua
post Jul 21 2007, 02:34 PM
Post #779

Musafir

Ardeii aia suna tare bine, Marbella! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Cred ca fac si eu o salata de vinete.

+Quote Post
fortelady
post Jul 21 2007, 02:37 PM
Post #780

Musafir

eu nam mai scris - am un crap mare pe care vreau sa-l execut; o ciorba de legume care se poate manca si rece si o musaca cu legume multe si putina carne. si prajuturica de la sushi...

+Quote Post

262 Pages V  « < 76 77 78 79 80 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 07:50 AM