![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxanica, ma bucur ca ti-au placut.
Au dat caldurile si la noi, deci o tinem mai mult in salate. Ieri am facut-o pe aia asiatica de conopida cu naut si am mancat carnati diferiti facuti pe grill la ea. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri am facut omleta cu mazare si telemea de oaie cu salata asortata.
Azi ori ardei umpluti cu telemea - facuti in tigaie, ori telemea cu ardei grasi la cuptor. Cu salata. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am un crap mare de facut... maine cel mai probabil.
am gasit o reteta de crap cu sos de hrean si nuci (parca) il testez si daca e bun, il pun si pe aici la retete cu peste |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pana la urma am facut aseara ardei capia umpluti cu telemea frecata cu usturoi si condimente, plante in tigaie. Pentru ca mi-a mai ramas umplutura m-am gandit sa fac azi bifteki (chiftele grecesti) in care sa bag si masa aia de telemea. Dar mai inainte s-a luat hotararea ca mergem la gradina de vara dupa serviciu, am vorbit si cu "acasa" sa vina si ei, deci papa bun acolo.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rezolvat azi chiftelele alea.
Maine pleaca copilul la ai mei si pot executa un curry de peste. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
io chiulesc cu succes din bucatarie . mi-a dat mama invoire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
a gatit intr-o zi o mancare dupa o reteta marocana...ceva cu carne, naut ,stafide, rosii ...foarte interesanta combinatia...si toata chestia asta servita cu cuscus, apoi o supa cu galuste, pilaf si o mancare cu sos. Eu facui eclere dar am injumatatit cantitatea si culmea! nu au iesit "gogosile" de nota 10 (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (cand sa ma dau si io mare) ...dar mama zice ca-s o nebunie si-asa de nota 9 sambata vreau sa fac butter chicken.... problema e ca nu prea ma lasa mama prin bucatarie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) imi face si pachet dimineata pt munca, imi pune masa cum ajung (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) rasfat in toata regula ...ce ma fac io cand pleaca? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi fac ficatei de pasare, iar maine o parmigiana care sper sa-mi ajunga si pe luni.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Astazi o tocanita de pui cu mamaliga, o salata de vinete cu maioneza,ardei copti umpluti cu orez, ceapa, rosii taiate cubulete, patrunjel verde si branza, apoi dati la cuptor cu cascaval afumat deasupra.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ardeii aia suna tare bine, Marbella! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Cred ca fac si eu o salata de vinete. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu nam mai scris - am un crap mare pe care vreau sa-l execut; o ciorba de legume care se poate manca si rece si o musaca cu legume multe si putina carne. si prajuturica de la sushi...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:50 AM |
|