![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
salata de vinete rulzzzz (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) si eu am facut ieri
apoi mama facu varza calita, snitele deci iar m-a expulzat din bucatarie ...se pare ca butter chickenul e blestemat sa fie produs de abia dupa ce pleaca ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu am facut niste clatite in dimineata asta ...am sa merg sa scriu reteta la dulciuri simple ca tot nu e si parca erau niste fete care nu stiau ce si cum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi mi-aduce tata produse de la gradina: dovlecei si varza.
Azi fac in premiera dovlecei cu salam italienesc la cuptor, iar maine varza calita. Tare mi-e pofta de salata de varza, dar asta pe care-o gasesc acum e atat de sarmoasa, nu se poate manca cruda. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi mancare de gulii negre (ma rog, de fapt sunt violete) cu ardei capia, niste carnaciori (cred ca proaspeti) facuti pe grill si salata verde.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Dovlecei cu salam italienesc la cuptor cum sunt? merg si cu sunca?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ar merge cu prosciutto crudo dar se inmoaie sunca. Si nici nu-i atat de condimentata ca un salam. Eu am folosit un salam italienesc si s-a potrivit de minune. Reteta e la retetele Montignac pentru felul doi.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi friptura cu crusta de purcel de lapte cu galuste de paine de Boemia si mazare plus salata.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
noi (eu cu mama ... daca rezistam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) vom face ciorba de perisoare si musaca de vinete apoi eu am sa fac ceva dulce bicoz s-ar putea sa-i aiba mama musafiri pe niste fosti colegi de facultate (veniti de vreo 25 de ani) si sa-i rasfatam putin ca tare mai sunt draguti
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi chhole masala, adica naut in sos masala. Cu o raita cu rosii probabil.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Ce harnice sunteti! Pentru astazi vinete cu rosii, busuioc (felie peste felie) cu sunca, oua si cascaval ras la cuptor.Pui la cuptor, cartofi piure si ardei copti.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi chiftele cu seminte de pin bandajate, garnitura broccoli si-o salata verde.
Mai inainte mi-a dat telefon tata ca-mi aduce dovlecei "ca acasa" (aici nu se gasesc de cumparat decat de-aia verzi) si marar din gradina, astia i-oi face maine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 10:11 PM |
|