![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#81
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pai eu pun zarzavat mult si taiat si intreg...pe ala intreg il arunc dupa ce a fiert il pun doar pt gust .... apoi noi vara acream cu rosii, puneam patrunjel verde si-o mancam cu smantana si cu ceapa de apa langa ... daca o acresti cu bors pui leustean si smantana e obligatorie dar noi ardelenii o cam punem in toate alea. ti-am fost de folos?
|
|
|
![]()
Post
#82
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
:-* Normal, mersic ptr ponturi.
|
|
|
![]()
Post
#83
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
h_2004 si eu tot asa fac ciorba de zarzavat, numai ca zarzavatul (o parte) il si rad si il calesc in ulei cu o ceapa la care adaug bulion sau pasta de rosii.Le torn in apa care fierbe pun verdeturi si dreg cu ou si smantana.La ciorba de zarzavat pe care am avut-o am adaugat si galuste de gris.
Aseara am facut gris cu lapte cu zahar vanilat, cu mere rase, calite cu scortisoara si sirop de ciocolata.Bun.. ::) |
|
|
![]()
Post
#84
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Sorry, vroiam sa zic orez cu lapte. ;)
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#85
|
Musafir ![]() |
Eu sunt moldoveanca, acolo se cheama bors de zarzavat, se caleste usor ceapa, apoi se pun morcovii, patrunjelul radacina, telina radacina, apa si se lasa la fiert. Cine vrea, pune si cartofi. Intre timp se taie zarzavatul, care trebuie sa fie din belsug: loboda, leustean, frunze de sfecla, stevie, se pune si el la fiert pana cand frunzele se inmoaie. La sfarsit se pune patrunjelul tocat si borsul si se stinge focul imediat. Se serveste cu smantana.
carrie, dupa cum vezi, cate bordeie... :D Ieri am mancat branzeturi in mai multe variante, azi fac supa-crema de ardei cu naut (si pt. domnul casei pun si niste carnati in ea). |
|
|
![]()
Post
#86
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu fac budinca de macaroane cu branza proaspata
off "key": meeey era sa nu ma regasec p-aici azi dimineata (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wacko.gif) .... acum sunt ok, arata foarte profesional .... aplauzele de rigoare pt Diana |
|
|
![]()
Post
#87
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
...azi fac supa-crema de ardei cu naut...
Vrem si noi reteta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) ! Eu azi mananc mancare de naut. |
|
|
kalua |
![]()
Post
#88
|
Musafir ![]() |
Reteta e la supe (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Post
#89
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Aoleu ce aiurita sunt!!! ca doar eu intrebasem de maghiranul din reteta!
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#90
|
Musafir ![]() |
Azi mi s-a dacut o pofta nebuna de salata de ton. Am facut-o, acum ma duc la mancare (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:55 AM |
|