![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ieri facui langosi dupa 2 retete ... una dupa o carte ungureasca unde langosii se fac cum spuneam ieri, adica si cu cartofi fierti, se pot manca si ca un soi de aperitiv ... si alta dupa o reteta amestecata din mai multe inclusiv Radu Anton Roman. Rezultatul sper sa-l pun in week-end.
ambele sunt excelente |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Direct in cartea lui Radu ma bag acum. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ti-a zis cu folos? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
am gustat si cu usturoi ...mujdei nu facui ca nu mai aveam chef dar e interesant. Nu mi-a trecut niciodata vreun usturoi prin minte vazand gogosi ...ci valuri de gem, branzeturi cu stafide si altele asemenea... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie pe dulce nu-mi plac. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Radu zice de aluat dospit dar in care se pune si oua.
Cleo, dar cu reteta de kurtos kalacs ne-ai lasat cu ochii-n soare... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
n-am stiut c-o vrea cineva (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...no las' ca vin cu ea tot in week-end
si eu am pus oua in reteta fara cartofi si-i bun si-asa, ies pufoase-pufoase. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am gratar adevarat ca n-am gradina, dar tot imbarlig eu pe cineva cu gradina si gratar sa-si faca aparat de kurtos kalacs la el. Si-apoi trebuie sa ma prezint cu reteta, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Da la gratar ce pui ca sa faci Kurtos-ul ce masinarie. Nu merge si pe rotisorul de la aragaz sa -l bagi pe ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu stiu daca ma gandesc bine da trebe ceva metalic circular gaurit pe ambele parti cu o gaura sa se potriveasca pe tija de la rotisor.Oare exista forme pt rotisor?
Si eu vreau reteta ca vad eu cum ii fac pana la urma.Poate gasesc un vecin prieten sa aiba vre-o forma. Cei mai buni pe care i-am mancat au fost in copilarie la Covasna era superfaini. Astia ce se vand pe la noi sunt ceva facatura pe langa aia. |
|
|
![]()
|
|
kurtosul e aici
lamuririle sunt acolo, pe gratar sau in cuptor nu merge din pacate. noi gatiram o varza a la cluj, gratare si o prajiturica cu nuci, blat cu cacao si crema de vanilie |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
cleo iti zic si aici- te urasc cu pasiune pentru langosii aia.
acum, ontopic- maica-mea saraca mi-a umplut portbagajul de mancare asa ca-s asigurata pentru 2-3 zile. dar vreau sa fac zilele astea un drob de vinete si ciuperci (am pus retetea, acum bag ciuperci in el) si eventual rata pe varza (am o rata la congelator) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va felicit fetelor, sunteti niste vrednicute. Cleo (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) , poate fac si eu in weekend in premiera o varza a la cluj, dar nu-i pun orez, ca sa fie conforma.
Am ajuns acasa in urma cu 30 de min si nici gramada de vase din chiuveta nu sunt in stare sa o spal, dar sa mai si gatesc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:27 AM |
|