![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 26 Joined: 9-August 07 From: italia Member No.: 2,014 ![]() |
Azi am preparat,chiftele cu sos si cartofi cu rozmarin.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Azi am in plan niste ficatei, iar in week-end vreu sa fac un pui cu rozmarin si cimbru, o ciorba de perisoare si niste briose.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 26 Joined: 9-August 07 From: italia Member No.: 2,014 ![]() |
Pentru sambata la pranz fac niste couscous de la plic (instant)...foarte bun iar seara ne-am gandit sa mergem la o pizza..deci nu gatesc nimic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Duminica la pranz lasagne cu ciuperci iar seara niste carne la gratar cu salata.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Senada uelcom in zu kitchen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... azi pocim limba engleza for zu amuzamentul general
acum pe bune: ce pui tu in lasagna cu ciuperci? noi (mama and maiself) gandim la mancare de mazare cu oua ochi pt azi ... mama rasfoieste ceva carte de bucate italiene sa vedem ce concluzie trage (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) actualizare: Forte ma mai uraste? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Senada uelcom in zu kitchen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... azi pocim limba engleza for zu amuzamentul general acum pe bune: ce pui tu in lasagna cu ciuperci? noi (mama and maiself) gandim la mancare de mazare cu oua ochi pt azi ... mama rasfoieste ceva carte de bucate italiene sa vedem ce concluzie trage (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) actualizare: Forte ma mai uraste? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Buna...zic in romaneste caci cu engleza si germana stau prost. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Fac un sos alb,aici il numim besciamel (se topeste untul,se pune faina apoi se stinge cu apa sau chiar supa),in acest sos adaug ciuperci tocate mai marunt(de la cutie din acelea condimentate sau proaspete si calite putin cu ulei si usturoi).Ciuperci folosesc cele albe dar pun si cateva porcesti (aici le gasesc la plic deshidratate si le inmoi in apa)...asa ii da mai mult gust de ciuperca.Asa ne place noua.Pun putin sos in tava pun o foaie de lasagna,pun sos presar parmezan ras si asa mai departe, pana cand pun 4-5 straturi de lasagne.Deasupra ultimului strat presar parmezan si le pun in cuptor circa 20-25 min. la foc potrivit,cuptorul incalzit.Eu folosesc lasagne" barilla". Sosul se fierbe cu ciupercile cam o jumatate de ora ,incet ,incet.La sfarsit nu trebuie sa fie prea dens,mai adaug niste apa ca sa-l subtiez. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ostropel de pui cu mamaliga si placinta cu mere.
Maine niste snitele cu cartofi natur si ar trebui sa fac si o supa cu galusti doar ca poate fac de rosii ca in ultima vreme nu-mi ies galustile tot gloante fac. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Buna...zic in romaneste caci cu engleza si germana stau prost. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Fac un sos alb,aici il numim besciamel (se topeste untul,se pune faina apoi se stinge cu apa sau chiar supa),in acest sos adaug ciuperci tocate mai marunt(de la cutie din acelea condimentate sau proaspete si calite putin cu ulei si usturoi).Ciuperci folosesc cele albe dar pun si cateva porcesti (aici le gasesc la plic deshidratate si le inmoi in apa)...asa ii da mai mult gust de ciuperca.Asa ne place noua.Pun putin sos in tava pun o foaie de lasagna,pun sos presar parmezan ras si asa mai departe, pana cand pun 4-5 straturi de lasagne.Deasupra ultimului strat presar parmezan si le pun in cuptor circa 20-25 min. la foc potrivit,cuptorul incalzit.Eu folosesc lasagne" barilla". Sosul se fierbe cu ciupercile cam o jumatate de ora ,incet ,incet.La sfarsit nu trebuie sa fie prea dens,mai adaug niste apa ca sa-l subtiez. super senada, mersi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) glumesc cu limbile dar doar ce venisem din bar&lounge unde fetele cucuiete vorbesc hazliu si ma molipsii pana la urma noi am facut o omleta italiana ... suna a simplu insa e cu inimi de anghinare, branza ricotta, cartofi etc ... va pun pozica mai tarziu |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Astazi pentru ca am avut musafiri: am incercat pentru prima data un aperitiv interesant cu salata verde, putina ceapa,masline, capere, maioneza usoara cu lamaie si smantana + file de somon.Bun... si estetic.Apoi, o ciorba de pui cu usturoi acrita cu zeama de lamaie si servita cu salata de ardei iute.Pui pe sticla cu ardei piure si ardei copti.Desert: melone glace.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Marbella, cum e ,,salata de ardei iute"? Cum ai servit-o la coiba?
Vreau si eu reteta de ciorba de pui cu usturoi. Cred ca e super! PUPICI!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
irinica, salata de ardei este pusa la borcan vara.Se taie ardeii iuti si se pun in borcan cu otet si zahar.Fiului meu ii place tare mult aceasta salata cu ciorba de pui.Iar ciorba eu o fac obisnuit, adica pun carnea de pui la fiert, calesc in putin ulei morcovii si patrunjeii taiati cubulete, putina telina si le adaug in apa cu o lingurita de baza pt mancaruri Magic, dupa ce fierbe putin carnea.Orezul il fierb separat dupa care il rastorn cand ciorba este aproape gata de fiert.O dreg la final cu usturoi, ou, smantana si patrunjel verde.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:16 AM |
|