IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 84 85 86 87 88 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Cleo
post Aug 24 2007, 02:47 PM
Post #851


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



Marbella am scris-o aseara la prajituri. Ne-am destrabalat si-n poze (Maat e de vina ssssht sa nu ma spui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

mama face o mancare cu carne de porc, ceva ce va fi aromat cu coriandru boabe, cred ca un soi de tocanita care se va manca langa cartofi fierti. Am innebunit-o cu cartile mele de bucate si experimentam de zor, acum suntem in bucataria mediteraneana
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fortelady
post Aug 24 2007, 04:25 PM
Post #852





Musafir






QUOTE(Cleo @ Aug 23 2007, 01:44 AM) *
Forte dupa ce-o comitzi arata-ne-o si noua sa videm si noi ratze comise cu portocale (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

ha. las ca va vad eu cand va povestesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
deja am innebunit pe toata lumea cu rata mea. ratusca meaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
am cumparat o parte din ingrediente (adica vinul si altele pentru marinat.... dar s-au evaporat...)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Aug 24 2007, 04:38 PM
Post #853





Musafir






huch!
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu incep sa devin din ce in ce mai constienta ca-s ciudata: am mancaruri pe care le execut numai vara si altele de iarna. Rata cu portocale n-as face sau manca vara, la fel varza a la Cluj sau fasole batuta.

Am fost aseara la indian, mancarea a fost ok, dar nu m-a dat pe spate, se poate mai bine. I-am spus chelnerului ca vrem sa vedem cuptorul tandoori, cand restaurantul a inceput sa se goleasca ne-a dus in bucatarie si ni l-a aratat, bucatarul chiar a facut o paine naan sa ne-arate cum functioneaza. Asta a fost high light-ul gastronomic.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fortelady
post Aug 24 2007, 04:45 PM
Post #854





Musafir






pai e normal ca vara se fac mancaruri mai usoare. da' ratusca mea e destul de light ea asa....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Aug 24 2007, 04:49 PM
Post #855





Musafir






Poate la vara voastra ca ce temperaturi sunt pe-aici, numai vara nu poti s-o numesti. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si cu toate astea eu una... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Aug 24 2007, 04:50 PM
Post #856


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



QUOTE(kalua @ Aug 24 2007, 10:38 AM) *
huch!
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu incep sa devin din ce in ce mai constienta ca-s ciudata: am mancaruri pe care le execut numai vara si altele de iarna. Rata cu portocale n-as face sau manca vara, la fel varza a la Cluj sau fasole batuta.

Am fost aseara la indian, mancarea a fost ok, dar nu m-a dat pe spate, se poate mai bine. I-am spus chelnerului ca vrem sa vedem cuptorul tandoori, cand restaurantul a inceput sa se goleasca ne-a dus in bucatarie si ni l-a aratat, bucatarul chiar a facut o paine naan sa ne-arate cum functioneaza. Asta a fost high light-ul gastronomic.



kalua cum functioneaza c-am vazut si eu pozele si ma gandeam unde coc aia toate cele? Adica painicile as crede ca se coc pe un soi de plita dar restul? carnurile cum le gatesc in sau pe chestia aia?

forte io stau tuned cu ochii dupa ratze (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Aug 24 2007, 05:08 PM
Post #857





Musafir






Si io astept cu interes rata lui forte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Cuptoru-i asta:
(IMG:http://www.funfood.de/img/artikel/PW-3000.jpg)
(binenteles ca era integrat in mobila, nu se vedea decat deschizatura sus si portita jos.) Painea o lipesc de-un perete al cuptorului cu un prosop de bucatarie umplut cu ceva (cred ca tot carpe), nu-i trebuie nici un minut si-i gata. O scoate de-acolo cu o tepusa-furculita imensa. Cum se face carnea n-am vazut, dar a venit patronul si ne-a explicat asa: ori se pune pe-o tepusa uriasa si tepusa aia se infige in jar, ori se pune carnea direct pe jar.
Am uitat sa spun ca pe fundul cuptorului e jar incins.

Am vazut si cuptor adevarat, e din lut, forma e aceeasi.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Aug 24 2007, 05:34 PM
Post #858


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



ce ingenios.
Am vazut poze si cu de-astea si cu alea de lut, insa chiar sa le lipeasca de pereti nu ma asteptam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

ce fain!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Aug 24 2007, 06:41 PM
Post #859





Musafir






Mr. kalua a cumparat un kil de galbiori proaspeti si frumosi, fac un sos de smantana la ei si galuste de paine. Cu salata verde.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Aug 25 2007, 10:59 AM
Post #860





Musafir






Azi si maine: lasagna cu somon si spanac (chiar daca n-am fost la italian), vinete cu telemea, galuste cu prune cu sos caramel.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 84 85 86 87 88 > » 
Closed TopicStart new topic
7 User(s) are reading this topic (7 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 08:18 AM