![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#881
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Kalua, ca de obicei la fix, uitasem de reteta ta, pentru amatoare galbiori se gasesc in Mega Image (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#882
|
Musafir ![]() |
Mi-e pofta de hribi (manatarici)...
|
|
|
![]()
Post
#883
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Ce pot face eu cu niste pipote si inimi de pui????
Stiu ca fierb greu. Si nu vreau ciorba, si nici tocanita, adica nu vreau sos rosu! Help, plsss! |
|
|
![]()
Post
#884
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
poti sa le faci cu orez, adica pilaf cu inimi si pipote, daca-ti place
sau ciulama |
|
|
fortelady |
![]()
Post
#885
|
Musafir ![]() |
salata gen salata orientala (cartofi fierti, masline, ceapa, gogosar, ou, pipote fierte)
tocanita cu pipote (am retinut, nu vrei) pipote cu saramura |
|
|
![]()
Post
#886
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Multumesc...fac salata!!!!
|
|
|
![]()
Post
#887
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 26 Joined: 9-August 07 From: italia Member No.: 2,014 ![]() |
Astazi am preparat niste chiftele de peste cu salsa de maioneza.
ingrediente: *500 gr.peste pollack d’Alaska congelat (sau merluciu sau alt peste alb) *4 linguri mazare din conserva *1 felie paine inmuiata in lapte *1 lingura faina *1 lingurita praf de usturoi *1 ceapa mica *1 ou +1 galbenus * patrunjel Salsa de maioneza *150 gr.maioneza *2 linguri mustar *4 linguri smantana dulce * patrunjel tocat Se fierbe pestele in apa cu putina sare, se lasa sa se raceasca. Cand este rece se marunteste cu furculita, se amesteca cu oul si galbenusul,ceapa calita in putin ulei,4 linguri mazare din conserva ,1 lingura faina,felia de paine inmuiata in lapte si stoarsa, praful de usturoi, patrunjel,sare ,piper. Se fac chiftele de marime potrivita (ies 10 bucati),se dau prin faina si se prajesc in ulei. Intre timp se face o salsa din maioneza ,mustar,smantana si patrunjel cu care se servesc chiftelele calde. Se pot face si in cuptor,se dau prin pesmet si susan (daca dorim),se tin circa 15-20 minute,in cuptorul incalzit. |
|
|
kalua |
![]()
Post
#888
|
Musafir ![]() |
Pentru sfarsit de saptamana mi-am propus sa fac un roastbeef, azi mancat cald, maine rece. Plus tocinei indieni de dovlecei si cred ca si niste mere in capot.
|
|
|
![]()
Post
#889
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Azi fac si eu tocinei de dovlecei si niste snitele de vita, daca am chef ar trebui sa fac si o ciorba. De vre-o 2 zile vreau sa fac tocinei si tot n-am apucat.
|
|
|
![]()
Post
#890
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu mai am ciorba, niste mancare scazuta de fasole galbena de-aia lata (din gradina proprie)...kalua oare ti-am spus ca facui si salata cu fasole pastai de la tine, foarte faina.... am luat dovlecei sa fac si lasagna cu ciuperci ...mai bine nu-i mai luam ca mi-a venit de dimineata ideea sa merg sa culeg castraveti (pt muraturi) in loc sa-i iau de la piata si am un sat unde culeg capsuni si zmeura si ce sa vezi, c-aveau si castraveti .... acu-s intepata bine-bine si dragutzul meu la fel, dar n-a zis nici marr ... si sa revin la dovlecei acolo la ferma erau vreo 3 soiuri dar n-am cules daca-i aveam pe-aia din frigider
apoi ne-am dus la cules de mere ... asta pt ca fii-mea plangea cu lacrimi de crocodil ca "mami, dar eu n-am cules nimiiiiic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) " si-am dus-o sa puna si ea niste mere-n punga ca livezile tot in zona aia sunt, insa soiurile alea bune inca nu s-au copt dar acum am o sacosa mare cu mere si cred ca fac vreo placinta. mai am si niste prajitura de-aia cu foi albe si crema de lamaie c'est tout! ah, maine pun castravetii in borcan c-aici e zi libera |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:04 PM |
|