IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 88 89 90 91 92 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
kalua
post Sep 2 2007, 11:46 PM
Post #891

Musafir

Ce misto ca aveti de cules toate celea! Aici sunt numai capsuni, zmeura, afine.

Roastbeeful meu a iesit perfect, toata bucata de carne rozalie-rozalie (am facut si poze dar nu se vede culoarea din cauza blitzului si fara blitz tot nu se vede (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).
Am fost azi prin padure si am vazut fragi, m-am repezit la ei, dar nu stiu ce soi denaturat or fi fost, erau total fara vreun gust! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Maine vreau sa fac peperonata, poate si niste telemea cu ardei la cuptor.
Go to the top of the page

+Quote Post
Meg
post Sep 5 2007, 07:11 PM
Post #892

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Aseara, un ghiveci de.. de toate:

(IMG:http://i10.photobucket.com/albums/a130/adi_x/DSC03599.jpg)

azi am trantit un piure (merci de pont, Roxanica) pe langa niste chiftelute si salata de rosii.

+Quote Post
jolie
post Sep 5 2007, 07:20 PM
Post #893

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Arata foarte foarte bine!

+Quote Post
Meg
post Sep 5 2007, 08:51 PM
Post #894

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Merci, jolie, e un mare compliment pentru o incepatoare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mie imi place sa incante si ochiul, nu numai papilele, dar domnul meu nu prea are rabdare de obicei :|

+Quote Post
kalua
post Sep 5 2007, 10:04 PM
Post #895

Musafir

Meg (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 6 2007, 05:26 PM
Post #896

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Azi am facut supa de rosii (am devenit fan) si o pizza care am scos-o acum din cuptor.
Nici al meu sot n-are rabdare daca-i e foame, asa ca atunci cand e foame sunt in viteza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 6 2007, 05:47 PM
Post #897

Musafir

Al meu, cat o fi foamea de mare, are rabdare. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Am vazut ieri la tv o chestie foarte interesanta: pizza cea mai repede! Se framanta aluatul, castronul se acopera cu un servet umed si se la la microunde 4 minute la 90 W. Pac, aluatul a crescut. Dupa aceea se intinde aluatul (cu sucitorul sau cu mana), se taie in forma rotunda (tipul a pus o tigaie peste aluat si cu cutitul a taiat rotund de-a lungul tigaii) si dupa aceea se coace intr-o tigaie de teflon, acoperita cu capac. Se coace pe.o parte, se intoarce, se pune "umplutura" si se pune iar cu capac la foc mic. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Sep 6 2007, 05:53 PM
Post #898

Musafir

Arata f bine Meg. Felicitari!
Sa va spun ca al meu a facut aseara salata de vinete si azi m-a obligat sa-mi iau la mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ca sa vedeti ce barbat bucatar am....dar numai cand vrea el, adica de max 2-3 ori pe an. Inainte sa ma cunoasca, gatea fara nici o jena. Acum, are nevasta si trebuie sa-i dea de lucru.
Eu nu-l chem pe al meu la bucatarie cand vreau sa ornez. Si uneori ii pun in fata o ditamai farfuria cu de toate si el nici nu se uita la ea, pentru ca-i prea concentrat la jocul de pe calculator; dupa 5 min isi da seama si-ncepe sa-mi faca complimente.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post Sep 6 2007, 07:47 PM
Post #899

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

kalua am facut in sfarsit pseudolasagna de dovlecei. Excelenta!

sunca de Serrano dupa google-itul meu arata a prosciuto... la repezeala am gasit pancetta mai slaba, am prajit-o putin pt gustul de prajit si de la caldura fiind taiate rondele s-au zbarcit si-aratau ca niste trandafiri. Deci am pus stratul de dovlecei, sosul cu ciuperci, pancetta, putin cascaval apoi dovleceii si iar cascaval. Dragutzul meu era foarte incantat, zice "mmmm ce buna-i chestia asta" ...auzi la el "chestie" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

pt Karli am facut sos pt spaghete. Fii-mea are momente cand e foarte deschisa la a gusta noutati insa prea putine-i plac ...am luat sushi intr-o zi si a vrut si ea, dupa ce-a rasfirat sushiul prin toata farfuria cu "ce-i aia verde?" a gustat putin din orez, a luat si-o bucatica de castravete si-a declarat ca ei nu-i place. Altfel de ex ii plac carnatii picanti. E hilara. De cand era mica-micuta a gustat odata si mi-a mai cerut si nu se mai oprea din cerut pana am zis "no, stai asa!"

pusi

bravo meg

+Quote Post
kalua
post Sep 6 2007, 08:03 PM
Post #900

Musafir

Eu am facut saptamana asta spaghetti carbonara (cu sos fara smantana, daca tot m-a porcait sushi ca nu-i reteta originala (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ), azi fac chiftelute de ton cu linte si salata verde.

cleo, sunca de Seranno e ca aia de Parma, numai ca purceii sunt spanioli si carnea are o aroma specifica, deosebita de cea de Parma si imediat sesizabila la papila gustativa.

+Quote Post

262 Pages V  « < 88 89 90 91 92 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 07:47 AM