![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#91
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
gagici declaram saptamana asta, saptamana nautului ....
eu ii dau cu varza a la cluj ca am facut cam multa .... nu stiu ce am de nu stiu sa fac masuri mai mici ...NU POT! ...poate mi-o trece intr-o buna zi .... eu deja incep sa ma gandesc pt sambata ce sa mai gatesc si zau daca mai stiu ... ca toate tre' sa fie cu carne .... mare dilema |
|
|
kalua |
![]()
Post
#92
|
Musafir ![]() |
h, si mie mi-a trebuit mult pana m-am invatat sa fac mancare pe o zi. Cel mai mult m-a ajutat faptul ca am realizat cata mancare arunc la gunoi. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/ohmy.gif) Domnul meu mananca max. 5 feluri de mancare incalzita...
Eu voi face o friptura glazurata, probabil cu garnitura de broccoli. Deocamdata atata planuri am. Si mai vreau sa fac o prajitura noua, dar imi trebuie lapte condensat indulcit si nu stiu daca voi gasi la magazinele din apropiere. |
|
|
![]()
Post
#93
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) pe o zi chiar nu vreau! asa pe 2-3 zile ... dar pe urma cine vine sa-mi gateasca pana la sfarstiul saptamanii? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) glumesc! si imi place sa gatesc dar nu vreau sa exagerez. noi mai mancam si sandvisuri seara cu branza salam rosii, chestii reci adica... oricum fata mea are perioade cand e tare scandaliva si eu sa stau 3 ore langa o cratita cu ceva special pt ea si ea sa-mi intoarca spatele ... no way ...scuze pt deviatie ... dar la mine sambata e pt mancaruri elaborate in rest mancam ce gasim prin frigider eventual mai fac ceva rapid in 30 minute...
maine fac ciorba de vacuta ... felul 2 fac mancare de-aia de vinete (cum am zis mai sus) si poate daca pun si niste carne in ea termin si cu felul 2. am luat fructoza .... am facut un chec ... checul asta l-am facut de vreo 1000 de ori si-mi iese perfect dar cu fructoza a iesit o culoare de galben maroniu si era cam turta ... nu s-a umflat frumos adica ...ce-o fi fost? sport la treburi dragelor! |
|
|
![]()
Post
#94
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
am luat fructoza .... am facut un chec ... checul asta l-am facut de vreo 1000 de ori si-mi iese perfect dar cu fructoza a iesit o culoare de galben maroniu si era cam turta ... nu s-a umflat frumos adica ...ce-o fi fost? Nu cred ca fructoza influenteaza cu ceva crescutul...eu am facut multe dulciuri cu fructoza, si nu am avut probleme (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
Post
#95
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
diotima (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) . (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) ... oricum am sa mai incerc de cateva ori si apoi dau verdictul final
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#96
|
Musafir ![]() |
Eu nu am constatat vreo schimbare de consistenta, culoare sau gust cand folosesc fructoza, dar nici n-am combinat-o cu faina alba... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif)
Maine, de fapt de-acum azi, fac o placinta cu branza (umplutura din branza de vaci, telemea, iaurt si oua), mai fierb si o bucata de cotlet afumat, fara os, in zeama de varza murata. Duminica cred ca trag si eu o varza a la Cluj. |
|
|
![]()
Post
#97
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Ha ha, ce ne-am potrivit. Si noi facem maine tot varza a la Cluj! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
Post
#98
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
apoi eu sa n-aud de varza a la cluj o vreme (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) .... inca mai am in frigifer.
Am sa INCERC sa fac 2 feluri 2 mai micute. tochitura moldoveneasca (Kalua daca citesti spune-mi si mie te rog o reteta de la mama ei) si mancare de vinete. Desert inca n-am decis .... ma duc acum la cumparaturi si daca gasesc ceva fructe faine fac o prajitura cu fructe. |
|
|
![]()
Post
#99
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Pentru week end-ul asta, ciorba de aripioare de pui cu smantana, pizza si cozonac trandafir la care o sa-i pun si stafide.Maine duminica o sa pregatesc snitele din piept de pui cu cartofi natur si castraveti murati.Am pofta si de o salata de ton cu cartofi si castravete murat.Sa vad cum imi ajunge timpul.Va doresc spor la munca si un sfarsit de saptamana placut.Va pup.
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#100
|
Musafir ![]() |
h, prin tochitura fiecare intelege altceva...
Pentru mine tochitura e o mancare repede, bucati de carne de porc prajite bine, branza de burduf (sau feta, in lipsa) si oua. Neaparat de mancat cu mamaliga si muraturi. Daca asta o fi aia moldoveneasca, nu stiu (la mine mama e din Bucovina si tatal din Ardeal, ce-am ciupit din bucataria moldoveneasca e de la prietene, vecine, colege). (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:27 PM |
|