IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 89 90 91 92 93 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Cleo
post Sep 6 2007, 08:59 PM
Post #901

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

kalua deci cele 2 sunci sunt prosciutto?
eu n-aveam la repezeala de unde sa iau si-am zis ca n-o fi foc daca ma lipsesc. E foarta placuta combinatia. Danke schon (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

mama mi-a spus azi la telefon c-a facut salata de fasole pastai (reteta aia faina cu multe cele)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Sep 6 2007, 09:27 PM
Post #902

Musafir

Sunca de Serrano - pe franceza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 6 2007, 09:30 PM
Post #903

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Cleo, bine macar ca incearca fiica ta,a mea zice daca vede ceva ce nu-i place, nu-mi place si gata nu manaca.Am facut ieri tocinei si am facut si snitele cand a vazut snitele a crezut ca sunt tocinei si a zis eu nu vreau din alea. I-am desfacut snitelul si s-a convins si a mancat. Da totusi a inceput sa manace mai multe mancaruri decat anul trecut.Legumele nu prea ii plac.Inca mai fac supa din aia crema in blender ca nu se simt legumele asa manaca si ea legumele fierte.

+Quote Post
kalua
post Sep 6 2007, 09:44 PM
Post #904

Musafir

A mea nu mananca peste sau orice altceva ce vine din apa. Cu exceptia chiftelelor de ton (stie ca-s de peste, dar mananca). (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 6 2007, 09:50 PM
Post #905

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

M-am obisnuit si eu am fost mofturici la mancare asa ca n-o pisez sa manace ce nu vrea. Si e adevarat ca si eu am mancat unele mancaruri doar dupa ce am inceput sa le gatesc. Cateodata daca fac ceva ce ei nu-i place pt noi, pt ea tre sa fac altceva.

+Quote Post
kalua
post Sep 8 2007, 09:11 AM
Post #906

Musafir

File de porc a la Cosimo cu tot felul de legume si salata verde. Bile de mozarella pane, iar cu salata si cred ca fac si o prajitura cu mere.

+Quote Post
dr_wise
post Sep 8 2007, 09:24 AM
Post #907

Musafir

Hop si eu, sa ma laud, ca rar ma apuca elanul creator in bucatarie!!!
Bors cu perisoare, dovlecei umpluti, salata de icre si pun de-o zacusca in dupa-amiaza asta, cu vinete coapte si fasii de ardei copti...si eventual o prajitura cu mere multe.

+Quote Post
jolie
post Sep 8 2007, 11:26 AM
Post #908

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Mamaaa, ce rasfat!

+Quote Post
Cleo
post Sep 8 2007, 04:54 PM
Post #909

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

nah ca mi-am intrat in paine daca a plecat mama (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ... kiddin' ... chiar aveam chef sa mai produc ceva

fac o ciorba de curcan, niste tocanita cu carne de vitel (ii place copilului) cu sos alb cu ardei (rosii si galbeni pt efectul vizual) si mozzarela, apoi mai fac o "musacaua" paté chinois unde straturile sunt: carne tocata, piure de porumb, piure de cartofi (copiilor se pare ca le place combinatia asta).

azi dimineata am facut pancake (clatitele americane) cine vrea reteta sa-mi spuna (asta daca nu fu kalua mai iute si-a pus-o p-aici pe undeva). Astea-s bune cu miere sau sirop de artar.

spor s-aveti

am o sacosa de mere, mari si acre (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , poate fac si eu ceva desert sa miroasa a mere coapte-n toata casa

+Quote Post
Leea
post Sep 8 2007, 05:02 PM
Post #910

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Cleo, eu cautam acum ceva vreme reteta de pancakes si am facut un fel de incropeala. M-as bucura de ea dac-ai pune-o

+Quote Post

262 Pages V  « < 89 90 91 92 93 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 07:46 AM