![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
nu prea am vazut aici in ulei dar o sa fiu mai atenta, oricum gustul e grozav desi copilu' a facut nazuri. Ei sucul de rosii nu-i place (desi ketchup mananca) iar eu am avut proasta inpiratie sa pun peste chifteluta ei putin, asa c-a sa "alunece" mai bine si mi-a zis ca ea chestia aia rosie n-o mananca. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
eu cred ca pe miercuri gatesc ceva |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
V-am zis eu ca am o colega care mai lucreaza din cand in cand la sfarsit de saptamana la un catering fitos. Azi a venit cu ultima noutate: mamaliga facuta cu supa clara de pui si sampanie alba. Si a mai pus bucatarul si niste ceapa + bucatele de rosii, fara pielita, ambele calite. Cica-i o minunatie. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Maine incepe scoala. De aceea voi face iar bile de mozarella. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Un bun inceput de an scolar fetitei tale!!!
Sa pui poze cu bombele, poate imi faci chef de prestat! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, irinica. Pozele bombei exista aici. Pentru fiica-mea nu pun nimic in branza.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Ce bine arata. Fac si eu in week-end. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cred ca pe site ar trebui precizat ca se da prin faina de naut/soia. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu incep sa scot retetele de pe topicul asta si sa le pun in topicurile specifice. Ca aici nu mai gaseste nimeni 'nica si-i pacat de bunatate de retete.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
gand la gand kalua. chiar ma gandeam c-ar fi fain de ex la mancaruri sa fie un topic si eventual numele mancarii ca un link spre reteta sau pur si simplu luate retetele de-acolo si stramutate in acelasi loc.
ne marim si tre sa ne organizam eu am facut ieri 2 checuri pt cei 2 dragalasi ai mei. As face ceva cu vinete. Intr-o saptamana, doua fac si cele marinate pt iarna si va pun aici undeva povestea lor. Se folosesc si pe post de garnitura la friptura si inlocuitor de muraturi. mmmm |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Oameni buni, am luat creveti...maree bunatate crevetii astia!!!
I-am facut trasi la tigaie si garnitura de ciuperci pleurotus cu smantana si mult usturoi!!!! (IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f96/artimonirina/DSC02029.jpg) (IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f96/artimonirina/DSC02030.jpg) Nu m-am gandit vreodata ca voi manca io chestii "cu ochi"...dar sunt deliciosiiii!!!!! Oricum..am avut un pic senzatia ca ma privesc...din farfurie!!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jolie, arata foarte bine mortaciunile! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si mie-mi plac din cale-afara!
Eu am facut azi fasole alba uscata in sos de branza pe felii de vinete. Cred ca de-acum incolo las partea cu vinete deoparte, numai fasolea in sos de branza e dumnezeiasca. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Kalua, detaliaza rogu-te!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:22 PM |
|