![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uite-aici, Leea, e simplu ca buna-ziua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Asta da reteta Kalua, chiar ma gandeam ce sa fac din fasole alba, ca ma saturasem de aceleasi retete: garnitura de fasole, ciorba de fasole, salata de fasole s.a.m.d.
Ieri spaghete milaneze, astazi cred ca o sa fac un drob din ficatei de pui cu ciuperci si gogosi ca iar mi-e pofta. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi fac ardei umpluti (cu carne tocata, orez salbatic si capere), maine varza cu carne ca mi-e o poftaaaa... Dulce: galuste cu prune cu sos caramel (la cererea publicului).
Am facut si-un orez cu lapte la care-am adaugat frisca batuta cand s-a racorit. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
vreo reteta imi da cineva cu pastrav ca am cumparat si eu stiu doar prajits l fac si vreo idee de garnitura (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iti pun eu acum doua retete la topicul cu peste.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iti pun eu acum doua retete la topicul cu peste. mersi mult (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
helou girlies eu inca fredonez Land of confusion si Maaaammaaaa. Genesis. wwwooooooow ce concert. jumatate de Montreal era acolo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , n-am mai vazut asa ceva de cand mama m-o facut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
deci fata asta (io) face ciorba de perisoare, fac un soi de musaca din vinete, orez si porumb fiert si piept de pui prajit (ma rog aste-s straturile). Apoi un ghiveci de legume cu carne de vita stiu e mai bun cu aia de porc dr eu cam fug de ea siiii desert of course. Fac amandina de la Zibba sa videm ce-o iesi. Poze fac. cand le-oi expune? nu mai stiu pusi |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, problema pe care-o ai tu cu PC-ul o am eu cu laptopul (cu pozele). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sa-ti fie de bine concertul! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Cleo, problema pe care-o ai tu cu PC-ul o am eu cu laptopul (cu pozele). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa-ti fie de bine concertul! da al meu a innebunit subit, cred ca de gelozie cand l-am parasit pt laptop ca altfel nu pricep care-i faza super o fost concertul. absolut fabulos. am si uitat de celelalte nenorociri (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce misto! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
Laptopul meu nu vrea sa recunoasca nici un fel de external device si-i incapatanat tare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:04 AM |
|