![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
Post
#941
|
Musafir ![]() |
Iar ai fost la concert Cleo? Esti tare.
Chiar m-am gandit saptamana asta la tine, cand am vorbit cu un fost coleg de facultate care a ajuns profesor universitar in Montreal. Ma bucur mult pentru el, ca-i merge mintea. A..stii ce mi-a mai spus: ca i-a placut cum a fost primit de canadieni, i-a gasit mult mai ospitalieri decat pe europeni (doctoratul si l-a facut la Geneva). Si iar remarc faptul, c-am fost o generatie foarte buna, toti colegii mei au posturi foarte bune la mari companii. Nu prea am cu ce sa ma laud in materie de gatit, adica n-am facut nimic simandicos: ardei copti, aveam un sos pentru spaghete la borcan, in care am trantit niste ciuperci din conserva si spaghetele de rigoare, piept de pui la gratar. Maine, imi trimite mamaia ciorba de fasole, cum numai ea stie sa faca (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Trebuie sa-mi gasesc niste castraveti murati fara zahar. La felul 2 ma gandeam la niste chiftelute, ca n-am mai facut demult. |
|
|
![]()
Post
#942
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Si eu am fost la concert, la Black Eyed Peas. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Maine fac ciorba de periosare, pui rotisat, piet de pui invelit in bacon si imbracat in rosii. Mi-e dor de bucatareala. edit: si mai am in plan o varza calita cu ceva afumatura. Sa vad daca imi iese. |
|
|
kalua |
![]()
Post
#943
|
Musafir ![]() |
Ala, sa-ti fie si tie de bine concertul! Ceva picanterii de-acolo? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fa varza dupa cum a spus cleo, iese o minunatie. Eu am mai pus niste foi de dafin si cimbrisor. De fiecare data stam si ne minunam cat de buna e mancarea asta simpla si fara artificii. |
|
|
walpurgik |
![]()
Post
#944
|
Musafir ![]() |
Mai, sunt bune de ceva fructele de mare pe gheata din hypermarket si daca da, cum se gatesc? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Am niste pastravi, dar n-are timp barbatul sa mergem la gratar. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#945
|
Musafir ![]() |
Nu sunt sigura ca stiu la care te referi: animalele puse pe gheata sunt de obicei alea prospete, cele mai bune. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu prefer crevetii (cu cat mai mari, cu atat mai bine) si nu amestecatura de fructe de mare. Prajiti cu usturoi si la urma cu mult patrunjel verde pus pe ei. |
|
|
![]()
Post
#946
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Mai, sunt bune de ceva fructele de mare pe gheata din hypermarket si daca da, cum se gatesc? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am niste pastravi, dar n-are timp barbatul sa mergem la gratar. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pe gheata, adica proaspete? sau congelate??? Eu am luat si proaspete si congelate si au fost ok! |
|
|
walpurgik |
![]()
Post
#947
|
Musafir ![]() |
Da, proaspete pe gheata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Post
#948
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
walpu daca-s proaspete sigur sunt bune de transformat in ceva savuros. Eu o sa incerc ceva cu calamari cat de curand si-apoi va povestesc
Roxi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca nu acum, atunci cand? Si sunt cativa monstri sacri care nu mai au multi ani de scena in fata. Si-am ratat si-asa o multime de concerte... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Drept e ca biletele nu-s ieftine, dar cele mai ieftine se invart pe la 50-60$, deci acceptbil si-am zis ca important e sa intram in sala ca acolo ne 'relocam' pe locuri mai bune oricum. Pana acum am avut succes (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am incercam amandinele dupa reteta Zibbei... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .... in blat lipseste cacao, am pus eu, crema daca ar fi sa fie la 250g unt cantitatea de 200 gr cacao e enorma iar crema, pt un blat facut din 10 oua, este prea putina. Am facut dintr-un pachet canadian de unt adica 450g si am pus 100g de cacao. Blatul l-am facut intr-o tava dreptunghiulara si desi inaltut n-am reusit sa-l tai in 3. Data viitoare o sa impart coca in 3 transe si-am sa coc asa foile. Probabil intr-o forma de tort blatul poate fi taiat in 3, dar iar zic ca din 10 oua iese ceva prea mare. O sa revin cu modificarile mele si poza. |
|
|
walpurgik |
![]()
Post
#949
|
Musafir ![]() |
Am vazut o fleoscaita de chestie baloasa, smelly si cu ventuze, insa mi-am amintit de crevetii pane si caracatita la gratar din Grecia si asa as (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !
|
|
|
![]()
Post
#950
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Ala, sa-ti fie si tie de bine concertul! Ceva picanterii de-acolo? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fergie arata senzational! Jos palaria! Pun poze cand fac rost! Acu am la cuptor un strudel ingramadit in tava de briose. Incerc sa adaptez o "impaturiere" a foilor dupa reteta lui Jamie. Pun poze daca merita. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:10 AM |
|