![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua "negrotei in camasa" "mere in capot" etc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) so funny deci in continuare 'secretul cuptorului' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... spune-mi-l si mie (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) azi fac pui cu lamaie si mac reteta de la Leea, mai am ciorba si maine o sa mai vad. acum ma uit dupa prajituri ah si i-am spus sotului meu sa ia niste calamari inele sa-i fac pane sa videm ce-o iesi |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cleo nici eu n-am chef de gatit cred ca azi poate fac un foietaj si ceva felul 2 inca nu stiu, ceva rapid ca n-am chef de stat in bucatarie.
Nici in Germania n-au nici un gust zuchinii,cand am fost in vizita am mancat o data la gratar parca mananci plastic. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, hai sa-ti spun secretul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua imi ploua-n gura de ce-am gasit acolo si secretul cu pricina si celelalte secrete
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Am gatit astazi pt. tot weekend-ul, asa ca am facut o ciorba de pui cu orez dreasa cu smantana, patrunjel si ou, o tocanita de pui, ardei copti, salata de vinete si vinete gratinate cu ciuperci.Adica, am taiat vinetele in jumatate, le-am fiert in apa cu sare, le-am lasat sa se scurga pe un servetel de hartie, dupa care le-am scos miezul (in asa fe incat sa ramana coaja intacta), le-am tocat, am adaugat ceapa taiata marunt,ciuperci si gogosar felii subtiri si le-am calit pe toate.Am umplut vinetele cu aceasta compozitie, le-am prajit in ulei si pe o parte si pe alta, apoi cascaval ras.Desert branzoaice cu branza dulce si stafide.Maine, pauza...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Marbella ce multa mancaree, bun bun!!!
O sa fac si eu vinete gratinate...imi par interesante! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa ma laud si eu ca azi am avut chef de bucatareala, si nu se stie cand ma mai apuca (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
am facut supa de curcan, carne de curcan la cuptor (friptura), salata de vinete, ardei copti (mi-am pus si in congelator 3 pungi), peste la tigaie cu mujdei de usturoi. copiii mei sunt inebuniti dupa peste, dau orice alta carne la o parte, daca e vorba de peste. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Azi fac si eu peste!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am facut ciorba de pui, pui cu smantana si ciuperci, chiftelute din carne de vita. Puiul cu smantana mi-a iesit cam acrisor (am pus cam multa lamaie) si nu am putut sa-l mananc simplu. Mergea mancat cu paine sau mamaliguta, dar cum nici una din cele doua nu-s conforme, am renuntat la felul 2. Oricum e o mancare grea pentru stomac si n-o sa mai fac in casa asa ceva.
Spre seara sper sa apuc sa coc si niste ardei. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am mancat azi spaghete cu carne de vitel si peste cu orez (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ca maine la servici iar mancare rece (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 05:20 PM |
|