![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
azi fac ficatei cu legume langa glass noodles (mi-au ramas de ieri de langa puiul cu mac) si piept de pui cu legume, gratinat ambele inspirate de la dragalasa kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
ieri am incercat o prajitura din cartea mea, Succes se numeste .. cu praline, foi gen bezea dar mai era cate ceva prin spuma migdale pudra etc .. in fine a mea s-a numit Esec. Nu scria sa ung hartia cerata cu unt si ca atare n-am putut sa dezlipesc foile de hartie, scria sa umezesc cu o pensula dosul foii.... nici vorba sa functioneze manevra (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Acum am o crema grozava si-o sa fac un mic pandispan in care o sa rulez crema. Am facut si pralinele ieri apoi le-am facut pudra si-o sa imbrac rulada in pudra asta. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu nu ung niciodata hartia de cuptor si se dezlipesc bezelele in orice forma fara niciun fel de probleme, nu trebuie sa ung dosul foii cu nimic (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Nu stiu, dar eu am impresia ca la Canada produsele sunt cam exotice, incepand cu hartia asta buclucasa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
stai sa-mi pun mancarurile pe foc .... apoi vin si scriu reteta la praji si sa-mi spui ce suna dubios in coca.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
pune, eu astept s-o scrii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ca mi-ai zis, nici ca am vazut. Nu e nimic sofisticat, ardei copti rosii sau gogosari ca-s mai dulci taiati bucatele cu un usturoi pisat, sare, smantana, menta. Amestecate si mancate ca atare.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-a povestit o fosta colega de liceu, de pe la Saveni originara, de un sos cald de smantana la ardeii copti si nu mai stiu ce si cum (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Nu era un sos cam ca ... cel care il faci pt. puiul cu smantana? Mama facea ceva de genul asta dar...din nefericire nu o mai pot intreba.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
E bun ca e dulce ala de zice colega ta. Am mancat si eu acasa insa nush cum se face.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu ma intrebati de gust ca n-am mancat asa ceva, mi s-a povestit numai. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Daca aflati din intamplare vreodata acest secret, va rog sa-l turnati aici. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
fii-mea s-a sclifosit pana n-a mai putut de mancarurile facute duminica, care-s o bunatate by the way, asa ca ieri i-am facut o mancare de mazare fara carne si i-am pus si niste friganele.
uneori ma exaspereaza (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si efectiv nu mai stiu ce sa gatesc. Nu ca n-as avea de unde alege ci pt ca ei nu-i place. Ieri i-am pus piept de pui cu legume cu gand ca daca-i e foame mananca, cred ca a luat 2 linguri, le-a impins incolo incoace in caserola si voila mi-a demontat teoria cu foamea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 05:30 PM |
|