IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Cat de prajita va place sa va fie friptura (de vita)?
janis
post Jun 13 2008, 10:20 PM
Post #11

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

parere generala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) asta spun toti cand ma vad cu o chestie subtire arsa in farfurie, dar asa imi place mie la gratar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mare carnivola sunt, nu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ce sa fac (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar carnea de pui si pestele il mananc cum se cuvine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jun 14 2008, 12:44 AM
Post #12

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mai baga limba-n gura, ca nu se intelege ce spui de-atita ":P". E obositor, inutil si total nepoliticos. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
janis
post Jun 23 2008, 02:27 PM
Post #13

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

QUOTE(Maàt @ Jun 14 2008, 01:44 AM) *
Mai baga limba-n gura, ca nu se intelege ce spui de-atita ":P". E obositor, inutil si total nepoliticos. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

"M-ai baga limba-n gura" ????
Am inteles, esti moderator, dar totusi...Macar sa fii politicoasa cand atentionezi pe cineva, mai ales daca m-ai atentionat sa fiu mai politicoasa... Nu stiu cu ce te-am suparat, dar te-ai legat de aproape fiecare post pe care l-am scris, si destul de dur. Daca posturile mele sunt asa de oribile si nepoliticoase pot fi sterse pur si simplu, si sunt foarte multe alte metode, dar asemenea atentionari mi se par prea personale, si ne la locul lor. Si eu sunt moderator la un forum, dar asa ceva nu se face.

+Quote Post
Diana.
post Jun 23 2008, 02:43 PM
Post #14

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

29. Comentariile si raspunsurile impertinente adresate moderatorilor in urma mesajelor de atentionare si avertizare, duc de la marirea nivelului de avertizare (de la + 50%), la suspendarea contului si chiar banarea definitiva.

+Quote Post

2 Pages V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 04:37 PM