![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
parere generala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) asta spun toti cand ma vad cu o chestie subtire arsa in farfurie, dar asa imi place mie la gratar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mare carnivola sunt, nu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ce sa fac (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar carnea de pui si pestele il mananc cum se cuvine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mai baga limba-n gura, ca nu se intelege ce spui de-atita ":P". E obositor, inutil si total nepoliticos. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Mai baga limba-n gura, ca nu se intelege ce spui de-atita ":P". E obositor, inutil si total nepoliticos. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) "M-ai baga limba-n gura" ???? Am inteles, esti moderator, dar totusi...Macar sa fii politicoasa cand atentionezi pe cineva, mai ales daca m-ai atentionat sa fiu mai politicoasa... Nu stiu cu ce te-am suparat, dar te-ai legat de aproape fiecare post pe care l-am scris, si destul de dur. Daca posturile mele sunt asa de oribile si nepoliticoase pot fi sterse pur si simplu, si sunt foarte multe alte metode, dar asemenea atentionari mi se par prea personale, si ne la locul lor. Si eu sunt moderator la un forum, dar asa ceva nu se face. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
29. Comentariile si raspunsurile impertinente adresate moderatorilor in urma mesajelor de atentionare si avertizare, duc de la marirea nivelului de avertizare (de la + 50%), la suspendarea contului si chiar banarea definitiva.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 04:37 PM |
|