![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 9-March 10 Member No.: 8,136 ![]() |
Si pentru ca sa nu raman dator pentru "Pink Lemonade" si alti membri de pe acest site, aflati ca sunt agent vanzari si castig in medie 500 euro pe luna, conduc Mercedes E-classe, sunt muzicant si imi castig existenta in timpul liber cantand ca solist, la diferite ocazii, daca e vorba daca am cu ce.
Sunt un tip spiritual, romantic, putin filosof si foarte familist care isi doreste o familie fericita si multi copii (3-5). Sunt crestin ortodox practicant. Nu sunt genul care sa accepte sa ma tina femeia nici pe bani nici sub papuc. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Subscriu la ce au spus pana acum Diana si Pink Lemonade,sa va dea D-zeu sanatate ca existati,respectele mele...asa trebuie sa gandeasca si sa vorbeasca o femeie!
Cat despre ceea ce spune Marius,nu vreau sa fiu ironic sau rautacios dar se cam contrazice,nu ai bani multi dar conduci mercedes si mai ai un venit de peste 500 de euro,poti fi fidel si loial dar prietenele iubitei tale mai ca te duc in ispita and so on...iar faza cu barbie dubla mi s-a parut o jignire imensa la adresa unei femei,nu te supara atata timp cat stai cu aceasta imi imaginez ca o accepti asa cum e sau poate ai fi si tu un brad pitt?Si eu locuiesc in Italia,am un venit de 1100 de euro,conduc o masina si sunt promoter dar asta nu ma face sa judec anumite persoane doar dupa aspect...deja ma enervez! Aaa...si inca ceva,ca sa-l citez pe domnul Marius: *Cine-i de condamnat ? Cel care se multumeste cu mai putin sau cel care vrea mult si foarte mult ?* Scuzele mele de rigoare,dar daca tu traiesti pe acest pamant numai ca sa tii umbra si sa te plafonezi,inseamna ca teoria evolutiei lui Darwin la tine e...poate o sa-mi sariti in cap dar din punctul meu de vedere e vorba de un pustan care se da in stamba! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce "rau" esti, Laur! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
El iti spunea ca te insela, cum a fost cu altele in pat si tu ai continuat sa stai cu el? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Da Cindy eram necoapta rau de tot si foarte iertatoare, credeam ca-l pot schimba intr-un om mai bun. Inca ceva Marius B...mercedesul e al tau sau e masina de serviciu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Am incheiat orice polemica. Am uitat ca e un forum cu si despre "femei" si nu persoane cu care se poate discuta deschis. Eu nu am jicnit pe nimeni si nu am atacat pe nimeni. Asa este cand te bagi in gura lupului. Va doresc numai bine tuturor si va promit ca nu o sa imi mai spal vreodata rufele in publicul unui forum feminist. Chestia cu discutatul deschis si libertatea opiniei este de ambele parti, nu doar de a ta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Intr-adevar fetele poate sunt cam dure, dar totusi, ce te asteptai sa ti se raspunda? Intotdeauna o sa existe femei care o sa arate mai bine decat cea cu care esti. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Orice femeie sau barbat are ispite in jur. Dar tu din cate spui nu numai ca nu o iubesti pe femeia de langa tine, dar nici macar nu o placi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Acum spune tu ce parere ai avea de o femeie care intra pe un forum de barbati si spune ca o atrag prietenii iubitului ei iar el i se pare urat... Pentru ce mai stai cu tipa? Pentru ca nu ai altceva mai bun? Spune-i clar ca nu te intereseaza si las-o sa-si continue viata. Asa ar trebui sa faca un barbat care se respecta. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 10-March 10 From: Baia Mare Member No.: 8,158 ![]() |
Ca sa nu zica Marius B. ca suntem rele si ca sa ne facem o parare mai obiectiva eu l-as intreba:
1. Ce ii oferi TU femeii de langa tine? (mai putin in plan financiar ca acolo ne-am lamurit)? 2. Ce le-ai putea oferii acelor fete cu dimensiunile mai pe placul tau? Mi-ar face placere sa imi raspunzi. Numai bine! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 9-March 10 Member No.: 8,136 ![]() |
"Sunt un tip spiritual, romantic, putin filosof si foarte familist care isi doreste o familie fericita si multi copii (3-5)."
In primul rand dragoste, fidelitate, stabilitate, normalitate, dar mai ales o atmosfera in care femeia sa se simta sigura linitita ocrotita respectata, adica tot ce are nevoie o familie. Stiu sa fac o femeie fericita si asta spun din experienta. Unele femei ma considera dragut, sociabil, o prezenta agreabila dar nu prea modernista nu prea "zglobie" poate putin conservatoare din anumite puncte de vedere. Asta este raspunsul meu la intrebarea ce ofer. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie mi se pare cam plictisitor, dar ce conteaza ce cred eu? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Dar tot nu ne-ai raspuns de ce te-ai cuplat cu o femeie cu "barbie dubla" care nu iti place si de ce mai stai cu ea, daca suspini dupa altele. Din descrierea pe care ti-ai facut-o, ar trebui sa gasesti si ceva din ce ti-ai dori tu, stiu eu, mie nu mi se parea ca ai cine stie ce asteptari. p.s.: Nu te mai victimiza atat, ca nu a dat nimeni cu parul! Reciteste-ti postarile si o sa observi ridicolul si contradictiile din ele. Intai ne spui ca esti un pierde-vara, ca nu ai bani si apoi ne bagi pe gat salariul tau si masina, noi nu te-am intrebat detaliile astea si avem si noi salarii si masini, nu suntem impresionate! 2 Pui pe primul plan fizicul si apoi ne vii cu povestile nemuritoare cu spiritualitatea, sensibilitatea ca nah suntem femei, ar trebui sa cadem la bullshit-uri de-astea. Macar ai taria de caracter si asuma-ti actiunile, declaratiile, principiile samd, nu ne mai lua drept fraiere. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu nu sunt de acord, pe de alta parte, nici cu deviza "cu o femeie frumoasa, trebuie sa marchezi banul", cum spunea Pink. Pana la urma femeile frumoase nu sunt doar niste bibelouri pe care le pastrezi in biblioteca si le scoti doar pentru a le mai decora cu cate ceva si a faca parada in fata prietenilor. This post has been edited by Cindy: Mar 12 2010, 11:11 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 34 Joined: 5-February 06 Member No.: 184 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce raspunsuri agresive, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... Pentru mine e simplu, Marius. Nu o iubesti! Daca negociezi cu tine si incerci sa te convingi ca o iubesti: ca intr-adevar nu iti place cum arata, dar are succes, ca nu este exact tipul tau de femeie dar va intelegeti bine.. atunci e clar ca nu este pentru tine si tu nu esti pentru ea.
Nu este in interesul ei si nici al tau sa va casatoriti cand ai astfel de ganduri. Ce rost are sa va casatoriti, sa faceti un copil si sa divortati la 40 de ani cand efectiv nu mai suporti nimic din relatia voastra? Nu spun ca e bine sau e rau, ca e superficial sau nu sa vrei o femeie 90-60-90. Nu stiu daca mereu esti nemultumit de ce ai si vrei altceva. Nu stiu nici cum se poarta prietena ta si cat de mult stie sa creeze atractie. Poate mai ai nevoie de timp sa te maturizezi inainte de a avea o relatie cu adevarat serioasa. Tu singur poti gasi niste raspunsuri. Dar sfatul meu e sa renunti la asa-zisa relatie rapid pentru ca .. nu are rost. Nu o sa se schimbe nimic.. si fiecare merita sa isi caute fericirea in alta parte. Ea are inca o iluzie ca tu ai putea fi printul ei, dar nu esti. Tu .. poate nu ai nici macar o iluzie. Elibereaza-te si ofera-i si ei libertate. Merita sa-si caute o persoana ce o adora, o persoana ce o considera WOW! Chiar daca pe termen scurt o sa fie trist, pe termen lung va faceti amandurora un mare bine!! Si iarta fetele ce au reactionat dur. Pentru fiecare dintre noi, a existat macar un barbat ce nu ne-a dorit cand noi l-am dorit si a provocat durere. Si eu sunt feminista, dar tocmai pentru ca sunt, stiu ca femeia de langa tine ar fi mai fericita fara tine, pentru ca efectiv nu va potriviti. Se intampla frecvent.. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie mi-a trecut feminismul. Eu pun mina pe tigaie sau pe vreun Chroma Kaiku si tai in carne vie, nu dau doi bani... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 03:28 PM |
|