![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Hm, fiecare cu preferintele lui fizice, oricat am zice ca nu avem eu cred ca toti preferam un anumit tip de barbat/femeie, cel putin pana il intalnim pe the one (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) care de multe ori ne contrazice teoriile, cel putin pe cele fizice.
E clar ca Marius nu-si iubeste iubita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca iti place tipul ala de femeie subtire, go for it, gaseste-ti partenera acolo, nu vad ce atata filozofie. Nu uita insa ca toti ne schimbam, corpul se schimba si nothing lasts forever (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 10-March 10 From: Baia Mare Member No.: 8,158 ![]() |
Eu inteleg ca Marius prefera un alt tip de femeie decat cea de langa el, dar tot nu inteleg cum a ajuns sa fie cu cea de acum daca nu e genul lui. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 10:52 AM |
|