IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Manichiura si pedichiura. Cuticule, produse de ingrijire bune, metode de folosit, Totul despre manichiura si pedichiura
Despre manichiura/pedichiura
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 32
Guests cannot vote 
walpurgik
post Sep 25 2007, 11:29 PM
Post #31

Musafir

Tu parca ziceai ca ai unghii tari si lungi, deci nu trebuie sa-ti faci prea multe probleme de aspectul lor, banuiesc ca arata bine si nelustruite. Voi considerati manichiura o etapa obligatorie in make-upul zilnic? Eu si din cauza cretei nu ma pot da cu nimic ca mi se ciobesc si-mi crapa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Sep 25 2007, 11:36 PM
Post #32

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu le lustruiesc pentru ca le subtiez.
Important e ca unghiile sa fie curate si ingrijite, nu neaparat vopsite zilnic. Parerea mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 26 2007, 03:22 AM
Post #33

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Apropo de unghii, eu am foarte multe chestii albe pe unghii. Initial auzisem ca inseamna lipsa de calciu, apoi am inteles din alta parte ca inseamna lipsa de keratina.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Care e adevarul si ce se poate face? In afara de acoperit cu oja..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 27 2007, 06:13 PM
Post #34

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

si eu am norisori si am avut dintotdeauna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , m-am atasat de ei, nu incerc niciodata sa-i ascund

+Quote Post
roxanica10
post Sep 27 2007, 06:43 PM
Post #35

Musafir

QUOTE(walpurgik @ Sep 26 2007, 12:29 AM) *
Tu parca ziceai ca ai unghii tari si lungi, deci nu trebuie sa-ti faci prea multe probleme de aspectul lor, banuiesc ca arata bine si nelustruite. Voi considerati manichiura o etapa obligatorie in make-upul zilnic? Eu si din cauza cretei nu ma pot da cu nimic ca mi se ciobesc si-mi crapa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Walpu, sa stii ca am mai mai mult de 2 luni de cand nu mi-am mai dat cu oja pe unghii. Si la mine conteaza sa fie ingrijite, daca am timp le mai dau si cu lac incolor, atat. Eu le am mari si f sanatoase (multumesc Celui de Sus pentru acest dar). Nu mi-am taiat cuticulele pana acum si eu zic ca nu se vede.
Aveam o crema (unguent) buna pentru unghii, dar nu m-am mai dat cu ea. Se zice ca le si intareste. Cred ca ti-ar fi buna si tie. Ma uit acasa cum se numeste si-ti spun.
Bebe, ninsorile se zice ca-s de la lipsa de calciu. Si eu aveam cand eram mai 'tinerica' (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

+Quote Post
Cindy
post Sep 28 2007, 12:08 AM
Post #36

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mai Roxi nu citisi ce am scris eu, ca nu e lipsa de calciu? Deja ma simt ignorata..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
asgaard
post Sep 28 2007, 08:33 AM
Post #37

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Sweet, cand eram mica bunica mea imi spunea ca se cheama "noite" si inseamna ca iti cumperi hainute noi . Deci da-i bataie cu shopping-ul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
O crema buna pentru unghii e cea de la Tis, costa vreo 3-4 lei si mie mi-a salvat unghiile, ca si ale mele se rupeau rau de tot intr-o vreme.

+Quote Post
roxanica10
post Sep 28 2007, 08:40 AM
Post #38

Musafir

QUOTE(sweet_girl @ Sep 28 2007, 01:08 AM) *
Mai Roxi nu citisi ce am scris eu, ca nu e lipsa de calciu? Deja ma simt ignorata..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Da mai Sweet citii, dar nu cred ca mi-a stat mintea acolo (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Am ramas cu anumite fixuri din copilarie.
Unguentul de care va spuneam e de la Hemel si parca am dat pe el 20 de lei.

+Quote Post
Philia
post Sep 28 2007, 08:43 AM
Post #39

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Asgaard cred ca o sa imi iau si unguentul asa.
Am multe produse Tis si sunt tare multumita de ele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bine ca ai spus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
asgaard
post Sep 28 2007, 08:48 AM
Post #40

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Ia-l, poke, si eu am fost sceptica la inceput, dar la banii astia... In plus ajuta si la cuticule, ca ale mele se usuca, se desprind si apoi sangereaza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , unguentul le mai inmoaie un pic.

+Quote Post

11 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 09:56 PM