![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tu parca ziceai ca ai unghii tari si lungi, deci nu trebuie sa-ti faci prea multe probleme de aspectul lor, banuiesc ca arata bine si nelustruite. Voi considerati manichiura o etapa obligatorie in make-upul zilnic? Eu si din cauza cretei nu ma pot da cu nimic ca mi se ciobesc si-mi crapa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu le lustruiesc pentru ca le subtiez.
Important e ca unghiile sa fie curate si ingrijite, nu neaparat vopsite zilnic. Parerea mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Apropo de unghii, eu am foarte multe chestii albe pe unghii. Initial auzisem ca inseamna lipsa de calciu, apoi am inteles din alta parte ca inseamna lipsa de keratina.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Care e adevarul si ce se poate face? In afara de acoperit cu oja..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
si eu am norisori si am avut dintotdeauna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , m-am atasat de ei, nu incerc niciodata sa-i ascund
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tu parca ziceai ca ai unghii tari si lungi, deci nu trebuie sa-ti faci prea multe probleme de aspectul lor, banuiesc ca arata bine si nelustruite. Voi considerati manichiura o etapa obligatorie in make-upul zilnic? Eu si din cauza cretei nu ma pot da cu nimic ca mi se ciobesc si-mi crapa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Walpu, sa stii ca am mai mai mult de 2 luni de cand nu mi-am mai dat cu oja pe unghii. Si la mine conteaza sa fie ingrijite, daca am timp le mai dau si cu lac incolor, atat. Eu le am mari si f sanatoase (multumesc Celui de Sus pentru acest dar). Nu mi-am taiat cuticulele pana acum si eu zic ca nu se vede. Aveam o crema (unguent) buna pentru unghii, dar nu m-am mai dat cu ea. Se zice ca le si intareste. Cred ca ti-ar fi buna si tie. Ma uit acasa cum se numeste si-ti spun. Bebe, ninsorile se zice ca-s de la lipsa de calciu. Si eu aveam cand eram mai 'tinerica' (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai Roxi nu citisi ce am scris eu, ca nu e lipsa de calciu? Deja ma simt ignorata..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Sweet, cand eram mica bunica mea imi spunea ca se cheama "noite" si inseamna ca iti cumperi hainute noi . Deci da-i bataie cu shopping-ul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
O crema buna pentru unghii e cea de la Tis, costa vreo 3-4 lei si mie mi-a salvat unghiile, ca si ale mele se rupeau rau de tot intr-o vreme. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Roxi nu citisi ce am scris eu, ca nu e lipsa de calciu? Deja ma simt ignorata..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Da mai Sweet citii, dar nu cred ca mi-a stat mintea acolo (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Am ramas cu anumite fixuri din copilarie. Unguentul de care va spuneam e de la Hemel si parca am dat pe el 20 de lei. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Asgaard cred ca o sa imi iau si unguentul asa.
Am multe produse Tis si sunt tare multumita de ele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bine ca ai spus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Ia-l, poke, si eu am fost sceptica la inceput, dar la banii astia... In plus ajuta si la cuticule, ca ale mele se usuca, se desprind si apoi sangereaza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , unguentul le mai inmoaie un pic.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:56 PM |
|