IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Manichiura si pedichiura. Cuticule, produse de ingrijire bune, metode de folosit, Totul despre manichiura si pedichiura
Despre manichiura/pedichiura
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 32
Guests cannot vote 
Cindy
post Sep 28 2007, 12:00 PM
Post #41

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Tinand cont ca am "noite" la fiecare unghie si destul de multe..ar trebui sa ma avant serios in shopping!! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ce face unguentul de la Tis?
Go to the top of the page

+Quote Post
luizafrezz
post Oct 9 2007, 06:09 PM
Post #42

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,388

QUOTE(elly @ Jul 21 2006, 01:21 PM) *
Voi cum va descurcati cu manichiura? eu recunosc ca nu-mi iese intotdeauna....
Eu imi tai cuticulele pentru ca nu stau daca le imping inapoi!!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) si daca le mai si inmoi... pe mine asta ma streseaza cel mai mult: cuticulele
Care stiti mai multe despre manichiura, asteptam detalii.

Multumesc

Buna,eu una sunt manichiurista si mi se pare super simpla problema ta,adevarul este ca ce e taiat taiat ramane ,daca esti obisnuita sa ti se taie cuticula este foarte greu sa o redresezi de una singura doar prin impingere.Eu iti recomand un ulei pentru cuticule dupa ce le-ai ridicat/impins si apoi daca mai e nevoie sa tai se este mai proeminent,daca nici asta nu te ajuta atunci traiasca manichiuristele[ (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ] [b]

+Quote Post
Diana.
post Oct 9 2007, 06:17 PM
Post #43

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) luiza! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Sedere placuta si indelungata!
Experienta personala, de femeie care isi taia cuticulele: daca pui in aplicare procedeul "cum sa scapi de cuticule":click, dau cu subsemnatul fara frica ca manichiuristele nu vor mai avea ce taia. Plus ca de cind cu UE s-a interzis taierea cuticulelor in saloanele de frumusete...

+Quote Post
luizafrezz
post Oct 9 2007, 06:31 PM
Post #44

Contaminat
*

Member No.: 2,388

QUOTE(Maàt @ Oct 9 2007, 07:17 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) luiza! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Sedere placuta si indelungata!
Experienta personala, de femeie care isi taia cuticulele: daca pui in aplicare procedeul "cum sa scapi de cuticule":click, dau cu subsemnatul fara frica ca manichiuristele nu vor mai avea ce taia. Plus ca de cind cu UE s-a interzis taierea cuticulelor in saloanele de frumusete...

sper sa nu te superi de intrebare dar cine a inventat tehnica de stergere frecare a unghiilor?cat despre normele UE deocamdata nu s-a interzios taierea cuticulei ....si tot ce mai vor ei ,oricum freza este mult mai buna pt cuticule decat forfecuta cutitasul si alte instrumente ce folosesc la indepartarea cuticulei prin metode clasice,freza indeparteaza cuticula prin tocire dar nu este recomandata pt folosirea casa este f periculoasa folosita necorespunzator.mersi de sfat
[b] (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Diana.
post Oct 9 2007, 06:39 PM
Post #45

Fondator eLady.ro

Frecarea se folosea inca din antichitate, asa isi facea aristocratia manichiura si pedichiura: indeparteaza celulele moarte si pentru ca nu e "atac" mecanic, nu distruge unghia. In plus, activeaza circulatia sanguina la radacina unghiei si o face sa creasca mai repede. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Iar in privinta normelor UE, la cite persoane s-au ales cu cel putin "banale" panaritii (in cel mai bun caz), nu cred ca e o masura rea, ci chiar buna.

+Quote Post
boema
post Oct 10 2007, 10:43 PM
Post #46

Contaminat
*

Member No.: 2,336

QUOTE(luizafrezz @ Oct 9 2007, 07:09 PM) *
Buna,eu una sunt manichiurista si mi se pare super simpla problema ta,adevarul este ca ce e taiat taiat ramane ,daca esti obisnuita sa ti se taie cuticula este foarte greu sa o redresezi de una singura doar prin impingere.Eu iti recomand un ulei pentru cuticule dupa ce le-ai ridicat/impins si apoi daca mai e nevoie sa tai se este mai proeminent,daca nici asta nu te ajuta atunci traiasca manichiuristele[ (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ] [b]

hello
probabil ca, datorita meseriei tale, stii tu ce stii. totusi, da-mi voie sa-ti dau exemplul mamei. dupa ani si ani de zile de taiat cuticulele, de cateva luni merge la manichiura pe stil nou. adica ulei de cuticule/crema si impinse frumos etc etc.
sa stii ca nu mai are mult si unghiile ei vor arata la radacina ca ale mele, care nu mi-am taiat niciodata cuticulele.
asa ca se poate, dar cu vointa, rabdare si hidratare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sau, ma rog, e mama un caz mai norocos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
geoo
post Sep 5 2008, 12:08 AM
Post #47

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Pentru ca mi s-a blocat topicul o sa postez aici o poza recenta cu manichiura/unghiile mele. De 3 luni am schimbat acrylul pentru cel cristal care este si perfect transparent. Acum cand nu am oja pe unghie totul se vede. Diferenta de acum un an jumatate de cand mi le-am pus prima data, e ca acum patul unghial a devenit mai lung; inainte aveam prostul obicei de a ma scbi sub unghii si imi dislocasem pielea pe o portiune foarte mare.
(IMG:http://i164.photobucket.com/albums/u23/geo_ana/DSC00827.jpg)

+Quote Post
Diana.
post Sep 5 2008, 10:23 AM
Post #48

Fondator eLady.ro

Topicul cu unghii false a fost inchis pentru ca atragea numai spameri. Si nu stai TU sa faci curat dupa ei.
Iar pozele cu manichiura se pot pune la
Ce manichiura ai azi ?

+Quote Post
geoo
post Sep 5 2008, 10:52 AM
Post #49

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Nu a fost repros!!!!!! Am observat asta aseara si stiam si de ce s-a blocat ca intr-adevar atragea numai reclama.

+Quote Post
Cindy
post Sep 5 2008, 01:36 PM
Post #50

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Imi place. Pare foarta naturala manichiura! Nici nu as fi zis ca sunt unghii false.

This post has been edited by sweet_girl: Sep 5 2008, 01:37 PM

+Quote Post

11 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 10:02 PM