![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Nu gasesc acum sau nu exita un topic exclusiv pt oja? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Deci pt fetele din Canada si de fapt daca aveti cunostinte in Qc una din farmaciile locale are o oja grozava, am muncit zilele astea foarte mult si oja este aproape intacta. http://www.jeancoutu.com/cosmetiquesongles...4e5e_32_0_852_5 pesca sa-i spui sorei tale sa incerce musai Personelle se numeste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 31-May 08 Member No.: 3,979 ![]() |
Buna! De obicei imi fac pedichiura la un salon obisnuit , dar acum vreau sa merg la perfect nails .a fost cineva? Impresii java script:add_smilie(":pls:","smid_63")
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am fost eu mai demult, mi-am pus unghii acrilice la ei. A fost ok, insa eu n-am termen de comparatie, pentru ca a fost singura data cand mi-am pus unghii false. Daca vrei sa mergi pentru o manichiura normala, eu zic ca nu se merita... au niste preturi foarte mari. Adica... 50 de ron o manichiura simpla? Come on, ce iti face de banii aia?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 31-May 08 Member No.: 3,979 ![]() |
Multumesc de raspuns . Ma gandeam sa merg asa de martisor chiar daca este mai scump , sper sa merite pretul mult mai mare |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Voi dati cu aceeasi oja si la maini si la picioare?
Mie-mi plac culori diferite (dar care sa fie prietene, normal), poate doar la o tinuta foarte, foarte eleganta sa ma gandesc la aceeasi culoare si sus si jos. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aceiasi culoare. Asa mi se pare mie mai elegant, nu le am avut nicioadata diferite, nu mi a placut (IMG:style_emoticons/default/nea.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aceeasi culoare de regula, dar mai fac si diferente. Nu m-am dat demult si nu prea folosesc sidef alb.
Acum caut culori vesele si vii de vara: portocaliu, roz, mov. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
La mine depinde de inspiratia de moment, dar in ultima perioada mai rar aceeasi culoare.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Alea de la picioare imi rezista mai mult, deci uneori ele au o culoare, iar la maini ori nu mai e nici o oja, ori e alta culoare. Nu tin deloc sa fie aceeasi, decat - exact cum ati zis si voi - la o tinuta speciala.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am postat si eu la topicul asta astazi, de manichiura mea cu polka dots. Unde mi-a disparut postul?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 09:25 AM |
|