IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Manichiura si pedichiura. Cuticule, produse de ingrijire bune, metode de folosit, Totul despre manichiura si pedichiura
Despre manichiura/pedichiura
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 32
Guests cannot vote 
Cleo
post Mar 1 2009, 10:06 PM
Post #51

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Nu gasesc acum sau nu exita un topic exclusiv pt oja? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Deci pt fetele din Canada si de fapt daca aveti cunostinte in Qc una din farmaciile locale are o oja grozava, am muncit zilele astea foarte mult si oja este aproape intacta. http://www.jeancoutu.com/cosmetiquesongles...4e5e_32_0_852_5

pesca sa-i spui sorei tale sa incerce musai Personelle se numeste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
margri
post Mar 4 2009, 04:12 PM
Post #52

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,979

Buna! De obicei imi fac pedichiura la un salon obisnuit , dar acum vreau sa merg la perfect nails .a fost cineva? Impresii java script:add_smilie(":pls:","smid_63")

+Quote Post
Jo
post Mar 4 2009, 04:47 PM
Post #53

Musafir

Am fost eu mai demult, mi-am pus unghii acrilice la ei. A fost ok, insa eu n-am termen de comparatie, pentru ca a fost singura data cand mi-am pus unghii false. Daca vrei sa mergi pentru o manichiura normala, eu zic ca nu se merita... au niste preturi foarte mari. Adica... 50 de ron o manichiura simpla? Come on, ce iti face de banii aia?

+Quote Post
margri
post Mar 4 2009, 05:39 PM
Post #54

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,979

Multumesc de raspuns . Ma gandeam sa merg asa de martisor chiar daca este mai scump , sper sa merite pretul mult mai mare

+Quote Post
kalua
post May 24 2009, 11:54 PM
Post #55

Musafir

Voi dati cu aceeasi oja si la maini si la picioare?
Mie-mi plac culori diferite (dar care sa fie prietene, normal), poate doar la o tinuta foarte, foarte eleganta sa ma gandesc la aceeasi culoare si sus si jos.

+Quote Post
LostWhispers
post May 25 2009, 09:35 AM
Post #56

Musafir

Aceiasi culoare. Asa mi se pare mie mai elegant, nu le am avut nicioadata diferite, nu mi a placut (IMG:style_emoticons/default/nea.gif)

+Quote Post
Roxana_
post May 25 2009, 11:49 AM
Post #57

Musafir

Aceeasi culoare de regula, dar mai fac si diferente. Nu m-am dat demult si nu prea folosesc sidef alb.
Acum caut culori vesele si vii de vara: portocaliu, roz, mov.

+Quote Post
blekytza
post May 25 2009, 12:55 PM
Post #58

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

La mine depinde de inspiratia de moment, dar in ultima perioada mai rar aceeasi culoare.

+Quote Post
claudia_electra
post May 25 2009, 01:00 PM
Post #59

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Alea de la picioare imi rezista mai mult, deci uneori ele au o culoare, iar la maini ori nu mai e nici o oja, ori e alta culoare. Nu tin deloc sa fie aceeasi, decat - exact cum ati zis si voi - la o tinuta speciala.

+Quote Post
Jo
post May 27 2009, 04:39 PM
Post #60

Musafir

Am postat si eu la topicul asta astazi, de manichiura mea cu polka dots. Unde mi-a disparut postul?

+Quote Post

11 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 09:25 AM