![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu am si raspuns la el (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
http://www.elady.ro/forums/index.php?showt...3263&st=140 This post has been edited by bulina: May 27 2009, 04:52 PM |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am stat o secunda si m-am gandit... zic cred ca-s nebuna, ca eu imi aminteam ca aici am postat ca nu stiam ca exista 2 topicuri de manichiura. Pana la urma m-am prins ca au fost mutate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) merci bulina.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Eu le fac acasa, am o nebunie cu ustensilele, mi-e frica sa nu ma infectez.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo, ca sa fiu sincera, nu cred ca a mutat nimeni nimic. Cred ca acolo le-ai postat din prima (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar poate gresesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
This post has been edited by bulina: May 27 2009, 05:09 PM |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nein, sunt 100% sigura ca aici, ca era la sectiunea de Ingrijire ten&corp :-s
edit: bai, deci ori incep sa ma dilesc pe bune, ori topicul cu Ce manichiura ai azi era mai devreme la Make-up... :-s This post has been edited by Jo: May 27 2009, 07:28 PM |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Jo, mama, ce ai patit?
Las-o mai moale ca te ia cu dureri de cap. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, bre, le-am mutat eu unde le e locul, la topicul celalalt. Se pot vedea toate topicurile unde s-a postat azi daca dati un click pe Today's active topics de la Board Statistics, care-i in josul forumului, nu trebuie sa cautati prin jungla. De disparut nu dispar niciodata ca prin minune postari. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Posturile se muta acolo unde este locul. Cred ca s-a mai spus acest lucru de foarte multe ori. Adminii fac ceea ce trebuie pentru comunitate- experienta destula ca sa stie perfect ceea ce au de facut. Cred ca orice discutie suplimentara este inutila si derananta. Ok ?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Eu imi fac manichiura si pedichiura cand acasa, cand la salon.
In iarna am crezut eu ca ma pricep si vreo 3 luni nu am mai dat pe la salon. Ca atare, mi s-a rupt unghia mare de la un picior de la jumatate! Din pacate, daca ma duceam la salon in acest timp, reuseam sa imi salvez unghia. M-am dus in ultimul moment, si o tipa foarte draguta mi-a aranjat unghia in asa fel incat sa arate bine, ca s-a si incalzit acum, si e vreme de papuci. Asa ca nu mai fac greseala asta, pedichiura neaparat la salon macar o data pe luna. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu la fel cu pedichiura. Cam odata pe luna la salon sa le dea o forma, in rest acasa. Acu am inceput si eu sa nu le mai tai, doar sa le imping si sa le dau cu chestii si vreau sa zic ca arata ca si cum ar fi taiate, sunt foarte multumita de rezultat. Am o problema cu unghiile in ultima vreme, le fac la 3 zile (cele de la maini, pedichiura o fac cand sare oja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), si cu tot felul de modelase.
Acum mi s-a pus pata si mi-am comandat o stampiluta pentru modele <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9F3SeeWXuAc&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9F3SeeWXuAc&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> Cam asa arata toata treaba, m-a costat 45 de ron cu 2 placute si 3 oje, de abia astept sa ajunga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Jo: Jun 1 2009, 11:26 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 05:28 PM |
|