![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo te astept cu pareri. Si eu am ceva cam la fel, doar ca m-a costat vreo 10ron si nu reusesc nimic cu el, nu se lipeste modelul de unghile neam. Asa ca, chiar sunt curioasa.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo, de la Konad mi-am luat eu acum vreun an si ceva. Sunt dragute, dar i le-am donat manichiuristei mele pentru ca nu aveam timp sa ma ocup de treaba. Am pus mai demult poze si cu modelele. Tactica e un pic complicata la inceput, dar pe masura ce te obisnuiesti, totul merge rapid. Iti trebuie lacul de unghii de la ei, ca sa-ti dai peste, sa tina modelul. Poti incerca si cu un lac normal, dar mi se pare ca dizolva un pic. Am avut pe alb, auriu, argintiu, portocaliu, mov. Imi place f tare cum dadea argintiul pe visiniu. Ce machete ti-ai luat? (adica numerele)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu mi-am luat nici unele, setul pe care l-am luat eu vine cu 2 machete standard (care vor ei banuiesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Nu stiu sigur daca merge doar top coat-ul de la ei sau orice top coat. Din experienta personala stiu ca daca dau cu lac pe care scrie top coat tine mai mult decat cu ala pe care nu scrie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Deci probabil astea in general au un continut special. O sa incerc cu ce am, daca nu o sa-mi iau de la ei. E un magazin pe langa stadionul national unde au o gramada de chestii de la konad, o sa fac o vizita pe acolo cand am drum prin titan. Oricum, planuiesc sa-mi iau o placuta dintr-aia pentru french. Oje am alb, negru si-un portocaliu strident (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) In principiu eu voiam doar alb si negru, nu stiu daca o sa fie nevoie sa-mi iau si alte culori, o sa vad pe parcurs. De abia astept sa ajunga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am innebnit. Imi plac de mor ojele de la Burjois, 1 seconde, insa nu neapara din cauza culorilor sau a calitatii lacului (care e cam prost, fie vorba intre noi), ci din cauza pensulelor alea destepte, de le-au botezat panoramice. Nu ma murdaresc, manichiura nu mai necesita finisare (ca nu mai dau pe de laturi nicicum).
A, si mai imi place razatoarea de calciie de la Titania, mi se pare mai buna si mai eficienta decit orice altceva. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am si eu o oja Burjois 1 seconde dar pe mine nu m-a impresionat. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Mie cel mai mult imi place OPI, deci oja asta chiar rezista. Eu ma spal de 20 de mii de ori/zi pe maini, spal vase, dau cu pronto si ce mai fac eu ca obsedata si nu se ia. Celelate incepeau sa se cojeasca dupa o zi. Mie imi tine mult timp aproape perfect, in contextul in care sunt o obsedata de spalat, pe bune (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dezavatajul imens pentru mine este ca se usuca greu. Ce pila este? Ai o poza? This post has been edited by Cindy: Feb 16 2010, 09:06 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai nu oja e buna.. ci pensula! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mor de pensulele lor!
Dap, o sa ii fac razatorii o poza cit de curind. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iaca si razatoarea... (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/1-18.jpg) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/2-18.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Fetelor, voi folositi buffer pentru unghii?
Am fost zilele trecute prin mall si m-a oprit un baietas sa-mi prezinte un set de produse pentru unghii: buffer, pila, ulei pentru cuticule si crema de maini. Si mi-a facut o unghie cu bufferul si uleiul de cuticule. Am ramas impresionata. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Unghia mea este foarte lucioasa, ca si cand as fi data cu lac. Ma tenteaza foarte tare setul respectiv, problema este alta... Un asemenea tratament nu dauneaza unghiei? Nu o subtiaza in timp? (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) De asemenea, stiti vreun ulei bun de cuticule? Eu nu mi le tai, le mai imping la baie. Dar as vrea ceva mai eficient. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Am folosit, dar nu stiu sa aiba un efect advers. Nu am avut niste unghii foarte tari nici pana acum, important e sa folosesti si produse pentru intarit unghia. Eu am un balsam pentru inmuierea cuticulelor de la Deborah.
Daca ti-a placut setul, si vezi si rezultatele si-ti plac atunci ia-l, pentru ca merita. Eu nu am gasit un astfel de set, ci l-am compus singura, cu ce am nevoie. Mi-am cumparat un dizolvant de la Farmasi, cu vitamina E cu Lemon, dar m-a dezamagit, nici miros, nici curatire foarte buna. Mi-am facut unghiile cu Kiotis, de exceptie. |
|
|
![]()
|
|
Cire, subtiaza unghia in timp. Si rau de tot. Devin casante si se rup cind ti-e lumea mai draga.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Ma gandeam eu ca e prea frumos sa fie adevarat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu am unghiile destul de ok, nu sunt casante, nu se exfoliaza. Nu ma risc sa le stric asa. O sa-mi caut doar un ulei pentru cuticule. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 05:30 PM |
|