IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 7 8 9 10 11 >  
Reply to this topicStart new topic
> Manichiura si pedichiura. Cuticule, produse de ingrijire bune, metode de folosit, Totul despre manichiura si pedichiura
Despre manichiura/pedichiura
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 32
Guests cannot vote 
bebe_maria
post Aug 12 2010, 05:59 PM
Post #81

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Cire subtiaza unghia! Eu mi-am cumparat un buffer de-ala si il foloseam la cateva zile (pt ca mai mult nu statea unghia lucioasa:) si m-am pomenit cu unghii casante, eu care n-am avut niciodata probleme. L-am aruncat rapid. Mai bine cu lac de unghii.
Go to the top of the page

+Quote Post
citystella
post Aug 12 2010, 06:44 PM
Post #82

Membru de Onoare

Member No.: 8,322

Apropos de buffer, am gasit mai demult o crema care avea acest efect. Foarte buna, cu ea am reusit sa imi regenerez si unghiile arse complet. Leocrema se numeste.

+Quote Post
Ciresica
post Aug 12 2010, 07:24 PM
Post #83

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

Ce-i drept eu pentru unghii nu mi-am facut tratamente pana acum. Si cu oja ma dau destul de rar. In principiu mai mult de o crema de maini nu pun pe ele. Poate o sa incerc si cu ulei de masline. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

City, cum ti-ai ars unghiile?? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by ciresica_dulce: Aug 12 2010, 07:24 PM

+Quote Post
citystella
post Aug 12 2010, 10:45 PM
Post #84

Membru de Onoare

Aveam niste unghii mari, tari si invidiate, si pregateam niste cartofi prajiti pentru fratele meu, si probabil aveam oja pe ele, sau ceva care a ajutat sa se arda, si unghiile de la trei degete, s-au ars, nu le-am mai avut, pur si simpu. Si am stat cu ele bandajate si ma tot dadeam cu crema asta. Ea era buna pentru maini dar si pentru unghii, altceva nu stiam ce sa folosesc, si stateam cu degetele in ea. Si cu bandaj. Pana la urma mi-au crescut la loc, dar greu. Tin sa specific ca nu a fost din lipsa de experienta la tigaie, s-a intamplat pur si simplu. Probabil de la lacul de unghii, caldura, flacara prea mare, nu stiu.

+Quote Post
Diana.
post Aug 13 2010, 11:43 AM
Post #85

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Lacul de unghii e foarte inflamabil, City.

+Quote Post
Ciresica
post Aug 13 2010, 01:13 PM
Post #86

V.I.P.

City, bine ca ti-au crescut la loc. Foarte nasol sa ti se intample asta.

+Quote Post
citystella
post Aug 13 2010, 01:54 PM
Post #87

Membru de Onoare

Da, si eu cred ca de la lacul de unghii, plus caldura de ochiul de la aragaz.

Sunt cativa ani de atunci, sunt normale acum.

+Quote Post
Cindy
post Aug 14 2010, 11:10 PM
Post #88

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Vai eu nu stiam ca buffer-ul subtiaza unghiile, eu ma faceam saptamanal cu el. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Eu pe cuticule ma dau cu un ulei, nu special pentru unghii (de cocos), le masez si apoi le imping cu un betisor. Habar nu am cat de bine procedez, nu am rabdare cu unghiile si prin urmare, nici foarte bine informata nu sunt la capitolul asta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Trebuie sa va spun totusi ca sunt foarte uimita de un lac de unghii de la Farmec, foarte ieftin de altfel. Ojele mele OPI pe care le folosesc in ultimul timp, nu rezistau foarte mult timp, vreo 3 zile pana sa sara macar putin. Dar aplicand lacul de unghii ultrarezistent (asa se numeste (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) de la Farmec, manichiura m-a tinut aproape impecabil 2 saptamani!
Eu mai am un lac intaritor de la Revalid si cam asta este tot ce folosesc.

+Quote Post
citystella
post Aug 14 2010, 11:42 PM
Post #89

Membru de Onoare

Prin incercarea de a uniformiza unghia, e normal sa o subtieze. Am impresia ca facand acest lucru, se ajunge ca unghia sa nu mai fie foarte rezistenta.

Lacul de unghii de la Farmasi e bun doar pentru ojele care nu sunt inchise(se sterg mult mai greu).

Revenind la topic, am sa ma dau doar cu un lac incolor.

+Quote Post
Ciresica
post Aug 15 2010, 12:09 AM
Post #90

V.I.P.

Eu imi iau niste lacuri de unghii in nuante naturale frumoase din farmaciile Dona. Se numesc Delia Fashion si Coral. Sunt ieftine si destul de rezistente. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

11 Pages V  « < 7 8 9 10 11 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 10:52 AM