IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 8 9 10 11 >  
Reply to this topicStart new topic
> Manichiura si pedichiura. Cuticule, produse de ingrijire bune, metode de folosit, Totul despre manichiura si pedichiura
Despre manichiura/pedichiura
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 32
Guests cannot vote 
citystella
post Aug 15 2010, 12:31 AM
Post #91

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 8,322

Trebuie sa utilizez din pacate iar crema. Din cauza incaltamintei, si a mersului indelungat pe jos, mi-a dat sangele in interiorul unghiei, de la cate un deget de la ambele picioare(al doilea dupa cel mare), si azi am constat ca se dezlipeste la un singur picior, o bucata de unghie de deasupra stratului subtire de unghie. Doare. La celalalt picior inca nu vreau sa procedez identic, dar cred ca e la fel.

Mi-am amintit ca lacurile daca nu sunt bune, sau stau mult pe unghie, o ingalbenesc, poate depinde si de substantele din interior, iar cele inchise la culoare nu mai permit sa treaca lumina prin ele, si poate ca ingalbenirea unghiei e mai rapida.
Go to the top of the page

+Quote Post
Ciresica
post Aug 15 2010, 08:41 PM
Post #92

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

Albi, esti mortala. (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif)
Eu mi-am luat azi un tratament pentru cuticule de la Ecrinal. Va tin la curent cum merge.

+Quote Post
citystella
post Aug 15 2010, 11:46 PM
Post #93

Membru de Onoare

Asa ma gandeam si eu ca e invers, pentru ca ai unghiile patrate. Dar na am spus ca voi stiti mai bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ce pret? Ce face mai exact?

+Quote Post
Ciresica
post Aug 16 2010, 09:04 AM
Post #94

V.I.P.

A costat 32 de lei si are un tubulet cu un gel si un betisor pentru impins cuticulele. Il folosesc in seara asta prima data. Ieri s-a facut prea tarziu si mi-a fost lene. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ecrinal Cuticle Gel

This lightly textured gel contains no sodium and is therefore harmless for the skin and nails. It gently softens the cuticle which can then be pushed back with the boxwood stick provided..

This product contains AHA in its soft formula with glycerin. Use it to soften and push back the cuticle around the nail. It is harmless for the skin and nail.

Instructions for use

First remove all traces of polish, then apply the cuticle gel around the nails. Leave on for 5 minutes, then:
· push the cuticles back using a manicure stick
· wash hands with lukewarm water
· for best results use once a week.

Composition

Water (aqua)
Glycerin
Lactic acid
Polyacrylamide
Isoparrafin C13-14
Laureth 7
Imidazolidinyl
Parfum

+Quote Post
citystella
post Aug 16 2010, 05:39 PM
Post #95

Membru de Onoare

Pentru ceea ce contine, nu isi merita banii, dar daca isi face treaba, e ok.

+Quote Post
Ciresica
post Aug 18 2010, 09:21 AM
Post #96

V.I.P.

Am folosit-o luni seara si mi-a inmuiat bine cuticulele. Apoi le-am impins usor cu betisorul si a fost ok. Dar vreau sa vad daca pe termen lung ma ajuta sa scap de ele.
City, stii alt produs sa faca asta, dar sa fie mai ieftin? Ca nu tin neaparat sa dau multi bani pe chestia asta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
La manichiura cum se mai face? Ti le taie sau ti le impinge?

+Quote Post
Diana.
post Aug 18 2010, 05:06 PM
Post #97

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:http://www.baaria.com/img/produse/783/nivea-q10-plus-crema-de-maini-anti-imbatranire-100ml._medie.jpg)
(IMG:http://www.mamanatura.ro/images/products/mamanatura.ro/glicerina_citrica_farmec.jpg)
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Scholl_Cracked_Heel_Repair_Cream_60.jpg)

Stiu eu cel mai ieftin si mai sanatos "produs" si metoda de scapat de cuticule. L-am mai expus, insa il mai pun o data.
Cum sa scapi de cuticule

Ce produse "minune" folosesc? Nimic excesiv de scump.
Glicerina e glicerina Citrica de la Farmec
Pentru miini ma impac cel mai bine cu NIVEA Hand Cremă de Mâini Anti-Îmbătrânire Q10 plus insa nu ezit sa folosesc orice imi pica in mina.
Pentru picioare folosesc Scholl Heel Repair - sint foarte incintata de ea cind e caz "stehar , extrema urgenta" sau orice alta crema puternic hidratanta.

Multa bafta!

+Quote Post
citystella
post Aug 18 2010, 06:55 PM
Post #98

Membru de Onoare

Are dreptate Diana, Ciresica, cel mai simplu e sa-ti cumperi glicerina citrica, sau dupa ce le impingi sa folosesti o lamaie. Si apoi sa folosesti o crema foarte buna care hidrateaza, sau cum a mentionat Diana mai demult, cu ulei de masline. Folosesc si eu cremele de la Hemel si sunt foarte bune, si concentrate.
Cum ti-am spus pretul e mult prea mare pentru ingredientele pe care le contine produsul achizitionat, si poti avea aceleasi rezultate la un pret mult mai mic.

+Quote Post
Jo-Anna
post Aug 18 2010, 11:23 PM
Post #99

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

cea mai buna crema de maini , este dupa parerea mea Neutrogena
(IMG:http://4.bp.blogspot.com/_pYvO2Zb4xA0/SxLxlRfqPnI/AAAAAAAAAPc/yQ-QPv0aD2Q/s1600/org_neutrogena_fast_absorbing_hand_cream_152373.jpg)

school este bun , am pila de unghii de la ei super, o crema de picioare , dar pacat ca preturile sunt f mari la produsele astea

+Quote Post
citystella
post Aug 18 2010, 11:35 PM
Post #100

Membru de Onoare

Eu nu prea m-am impacat cu Neutrogena. Prefer altele.

+Quote Post

11 Pages V  « < 8 9 10 11 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 04:00 AM