![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Vorba rea, dacă ai scăpat-o, n-o mai poţi ajunge.
Ce se spune despre nebun? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Icar, Don Quijote, Hamlet, Faust... avataruri umane care s-au incapatanat sa vada lumea printr-un ochean intors, o privire retroversa, cu ochii larg inchisi in ceafa; sunt cei care au vazut un dincolo imaterial derizoriu, compatimitor pt ceilalti, dar insasi esenta vietii pt ei, un adevar deloc neglijabil investit intr-un geamantan nedesfacut de iluzii...
sau elogiul nebuniei ca lauda a prostiei, a vanitatii si infatuarii umane |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Fa saga de cel nebun si sare cu toporul la bataie.
Fiecare nebun stie sa castige bani, dar nu si sa-i pastreze. La omul nebun sa vorbesti frumos. Mai bine cari pietre cu un intelept decat sa petreci cu zece nebuni. Mai bine cu un om sanatos la paguba decat cu un nebun la castig. |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Patimile nebunului, īnvăţătura īnţeleptului.
Ce se spune despre dragoste? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
daca dragoste nu e, nimic nu e
dragostea trece prin stomac |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
Dragoste cu sila nu se poate.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragostea e pe trei sferturi curiozitate - Casanova
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
strabunica mea zicea.."cand noi doi ne iubeam,dintr-un ou ne saturam" (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu exista sentiment tragic la romani si cred ca dragostea, pentru noi, parcurge doar distanta dintre romanta si pat. Avem o psihologie de popor superficial, de popor care poate frige mititei pe orice Golgota. Octavian Paler (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
aaa..mi-am amintit..."dragostea-i ca si o raie,te mananca si-n calcaie!" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 03:28 PM |
|