![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Tinereţea e timpul în care admirăm şi ne umilim. E timpul delicateţei de suflet, al pudorii virginale, al adoraţiei, al curiozităţii, al sfiiciunii metafizice în faţa infinitului, al elanului generos şi filantrop, al dărniciei de sine şi al iubirii de oameni.
Ce se spune despre suflet? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ca ochii ii sint vitrina.
Ce se spune despre prieteni? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Spune-mi cine iti este prieten ca sa iti spun cine esti ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) Sau o varianta mai negativa : prietenii sunt cei mai mari dusmani (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ). Varianta care imi place mai mult ar fi: prietenii sunt persoanele care stiu totul despre tine si totusi te plac asa cum esti.
Ce se spune despre parinti? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ca vor sa nu le repeti greselile. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Ce se spune despre... busuioc? This post has been edited by Book: Feb 3 2010, 11:12 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Daca-l pui sub perna, iti visezi ursitul. (IMG:style_emoticons/default/rtfm.gif)
Ce se soune despre....dragoste ? Ceva in special pentru cea virtuala ? This post has been edited by sylvia_31: Feb 4 2010, 03:40 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dragostea-i oarba/chioara. Acuma nu stiu daca se spune la fel si pentru cea virtuala... Da abia-astept sa imi spui tu! (IMG:style_emoticons/default/secret.gif)
Ce se spune despre minciuna? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Perfect adevarat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eu am facut o pasiune pentru un tip caruia nu i-am vazut nici macar poza. Ca si cum as fi fost oarba.
Ca are picioare scurte, evident. Ce se spune despre ... gelozie ? |
|
|
![]()
|
|
Gelozia e sentimentul care te face ridicol si te injoseste. Gelozia este umbra iubirii. (Liviu Rebreanu – Jar)
Gelozia ia nastere odata cu dragostea, dar nu moare odata cu ea. (Octavian Paler) Ce se spune despre om? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Omul s-a nascut liber dar este pretutindeni in lanturi. (J.J. Rousseau)
Ce se spune despre tacere? |
|
|
![]()
|
|
Tacerea e de aur.
Ce se spune despre prosti? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 09:53 AM |
|