![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
oana cuzino e mare si tare doctorita.. avea si o emisiune pe la tv mai demult. da un search cu google (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) stiu ca are si pagina ei.
|
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci Meg, se pare ca apare la TV. Nu-i de mirare ca nu o cunosc. Cartea se numsteFrumusetea nu este o misiune imposibila - e colectia de buzunar, 168 de pag si costa 10 RON. Sunt curioasa ce scrie despre uleiuri esentiale...doctorii nu le prea vad cu ochi buni...zic ca au un efcet iritant (care chiar daca nu se vede pe moment se construieste in timp).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
da, asta-i cartea! eu am frunzarit-o si in mare sunt chestii despre care s-a vb aici si pe vechiul "acneea", are ca principal subiect ingrijirea/intretinerea pielea
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Saluty fetelor!
Si eu is super interesata de uleiurile esentiale. Am incercat sa ma documentezi um picut inaine de a posta aici asa ca parca nu mai ii chineza ce scrie pe aici de uleiurile esentiale. Eu am un ten cu acnee si pete uitati cam la ce mam gandit eu uleiuri esentiade de: tea-tree + musetel + geraniu + patchouli + vetivert + lavanda + lamaie iar ca baza ulei de jojoba Ce ziceti ar merge? Am citit ca se poate folosi ca baza orice tip de ulei vegetal virgin, presat la rece. Super forumu sweet girl !!! kisses |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
stiu ca nu-i esential , dar tot ulei e: m-am dat ieri seara cu ulei de migdale si dimineata m-am trezit cu pielea f uscata... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/mad.gif) . is sub tratament cu brevoxyl, dar am respectat intervalul de aplicare, crema de dupa si tot... ce sa aplic?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
florina, sa ne spui ce incerci si ce rezultate ai..(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
17girl, poti sa te dai cu o crema hidratanta si repari problema..nu am folosit niciodata ulei de migdale, pentru ce este? |
|
|
![]()
|
|
pt ridurile de la ochi il luasem... si face bine, n-am ce zice... dar nu inteleg de ce am tenul atat de uscat (eu de obicei folosesc matifiant, ori fdt matifiant ori normaderm) si acum... o fi de la argila bauta?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Saptamana viitoare cam spre sfarsit (nu cred ca o sa am timp mai rpd) ma duc sa imi iau uleiurile alea si o sa va zic dupa cateva folosiri cum merge treaba. pupik (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
M-am apucat si eu de colectionat uleiuri. Deocamdata am de lavanda si de cedru, plus de samburi de struguri, de migdale si de catina (astea ar veni ca baze). Pot sa le combin cate doua sau chiar pe toate?
Acum am ulei de lavanda cu migdale si ulei de cedru cu migdale. Dupa ce am facut amestecurile am citit ca cel de lavanda mergea si singur. Mai vreau sa iau de alune, de musetel, de galbenele si de tea-tree. Angelito, parca ai pus undeva adresa unui site unde scria care la ce foloseste...am mai gasit eu altele de atunci, dar parca acela era mai bun...dar nu mai stiu adresa. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Ioana, poti sa combini toate uleiurile pe care le ai, deocamdata. Din cate imi aduc aminte, combinatia cu nr. maxim de uleiuri era 3 (uleiuri vegetale) + 5 (uleiuri esentiale). Ai grija ca uleiul de migdale poate fi foarte comedogen pentru unele tenuri.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 12:52 AM |
|