![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 3-June 09 Member No.: 6,622 ![]() |
Eu am avut de la solaris (cumparate de la plafar), aveau 10 ml si au costat 7 RON. Eficiente au fost pentru decolteu, pe fata am oprit aplicarea fiindca deja folosesc prea multe si nu vreau sa agresez tenul, dar dupa ce termin cu otetul voi relua.
La 50 de ml de apa distilata adaug 15 picaturi. Uleiul de lavanda poate fi aplicat direct pe piele, dar nu as risca. Pe sticluta scrie ca e 100% natural, probabil ca e asa, insa nu o iau chiar de buna. Uneori imi presor si prin par/haine putin. Miroase frumos. A, poti folosi in loc de apa distilata si apa minerala, fierberea nu mai e necesara. Si se pastreaza la rece si in sticluta opaca indiferent de lichid. This post has been edited by Ereshkigal: Sep 3 2009, 02:30 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Eu folosesc ulei de migdale pentru conturul ochilor si pentru frunte, seara inainte de culcare. Imi place cum arata pielea dimineata. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
This post has been edited by ciresica_dulce: Sep 3 2009, 10:35 PM |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Uleiu de Argan,cunoscut si sub denumirea de aurul desertului si folosit de sute de ani pentru infrumusetare de catre femeile berbere,este din ce in ce mai des folosit in combinatie cu alte ingrediente sau in stare pura in industria cosmetica.
Uleiul de argan e foarte bogat in Vitamina E,Vitamina A,Omega 3,Omega 6 si Acizi grasi nesaturati(peste 80%).Studii recente au cofirmat ca acest aur al desertului contine substante antioxidante foarte eficace in combaterea imbatranirii premature. Uleiul de argan reda pielii fetei tineretea si o face catifelata;ca masca de par hraneste si fortifica;aplicat pe unghii le intareste;masat pe zonele critice ale corpului reda elasticitatea si hraneste in profunzime!Se gaseste in comert,la anumite brand-uri cosmetice,sub diverse forme,de la uleiul pur pana la creme de fata si corp! This post has been edited by laur claudiu: May 7 2010, 10:43 AM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 19-June 12 Member No.: 11,269 ![]() |
Buna,
sunt noua pe acest forum si vad ca din 2006 nu s-a mai scris nimic despre uleiurile esentiale stie cineva daca sunt bune si pentru copii? am citit undeva o reteta cu uleiuri esentiale impotriva tantarilor, dar am uitat unde.....am inteles ca acest preparat poate fi folosit si la copii |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:01 AM |
|