![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Daca totul e vindecat acolo nu trebuie sa-ti faci griji cu scosul firelor. Eu nici macar nu am simtit decat cum tragea atza din gingie...nimic care sa doara (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
Succes! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Cata (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) si merci pentru incurajari.
Au trecut durerile alea tembele.In weekend am facut un pocinog si am stat in curent si sambata noaptea am zis ca musc perna de dureri.Acum sunt ok. Multzu fetele inca o data pentru tot ! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
Am si eu o intrebare referitoare la antibiotice: se iau 5 zile din 6 in 6 ore? adica neaparat 5 zile?
Eu am o problemuta la o masea, are infectie gingia, si farmacista mi-a recomandat apicilina 500mg 10 capsule (nu este ceva grav, nu ma doare), prietena mea zice ca tratamentul cu antibiotice tine 5 zile, altfel nu reactioneaza organismul cum trebuie la ele (eu de obicei luam pana imi trecea, niciodata nu terminam tratamentul...). Am fost si la dentist dar mi-a recomandat ceai de pelin (pe care-l urasc - imi vine rau dupa ce ma clatesc cu el), nici macar nu are intentia sa treaca, asa ca deocamdata am apelat la farmacista... Multumesc. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu nu m-as luat dupa sfaturile farmacistelor. Eu cred ca ai mai mult de patimit daca nu urmezi sfatul medicului. Si stiu sigur ca in cazul infectiilor la gingii nu se ia ampicilina. Mai bine ceri parerea unui alt stomatolog.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
Ala tu ai dreptate in legatura cu alt medic stomatolog (trebuie sa ajung cat de curand), dar uite ca dupa 4 pastile luate infectia s-a retras...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 10:44 PM |
|