IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Antibioticele
catalina77
post Aug 1 2006, 12:16 PM
Post #11

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 54

Daca totul e vindecat acolo nu trebuie sa-ti faci griji cu scosul firelor. Eu nici macar nu am simtit decat cum tragea atza din gingie...nimic care sa doara (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
Succes!
Go to the top of the page

+Quote Post
Ariana
post Aug 1 2006, 12:51 PM
Post #12

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Cata (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) si merci pentru incurajari.
Au trecut durerile alea tembele.In weekend am facut un pocinog si am stat in curent si sambata noaptea am zis ca musc perna de dureri.Acum sunt ok.
Multzu fetele inca o data pentru tot !

+Quote Post
elly
post Aug 3 2006, 09:19 AM
Post #13

Obsedat

Group: Dependent
Member No.: 17

Am si eu o intrebare referitoare la antibiotice: se iau 5 zile din 6 in 6 ore? adica neaparat 5 zile?
Eu am o problemuta la o masea, are infectie gingia, si farmacista mi-a recomandat apicilina 500mg 10 capsule (nu este ceva grav, nu ma doare), prietena mea zice ca tratamentul cu antibiotice tine 5 zile, altfel nu reactioneaza organismul cum trebuie la ele (eu de obicei luam pana imi trecea, niciodata nu terminam tratamentul...).
Am fost si la dentist dar mi-a recomandat ceai de pelin (pe care-l urasc - imi vine rau dupa ce ma clatesc cu el), nici macar nu are intentia sa treaca, asa ca deocamdata am apelat la farmacista...

Multumesc.

+Quote Post
Ala80
post Aug 3 2006, 09:29 AM
Post #14

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Eu nu m-as luat dupa sfaturile farmacistelor. Eu cred ca ai mai mult de patimit daca nu urmezi sfatul medicului. Si stiu sigur ca in cazul infectiilor la gingii nu se ia ampicilina. Mai bine ceri parerea unui alt stomatolog.

+Quote Post
elly
post Aug 3 2006, 09:38 AM
Post #15

Obsedat

Group: Dependent
Member No.: 17

Ala tu ai dreptate in legatura cu alt medic stomatolog (trebuie sa ajung cat de curand), dar uite ca dupa 4 pastile luate infectia s-a retras...

+Quote Post

2 Pages V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 10:44 PM